smart Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Witam Rozpocząłem włąśnie nową rzeźbke i postanowiłem zamieszczać tu postępy. Referencje czerpie z http://www.google.pl To moja pierwsza próba zrobienia poprawnej anatomicznie figurki.Dodatkowo chciałbym aby był choć odrobine podobny do J.Locka. Zapraszam do oglądania i rzucania komentarzy:) Fotki lepszej jakości wkrótce. Leru: dzięki za kabel i fimo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Chyba nie ma aż tak garbatego nosa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Swietna sprawa z tym rzezbieniem. Jak dla mnie wyglada bardzo dobrze, szczegolnie okolice oczu i nos. Jakiej wielkosci jest glowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 ale po co ten dof? :D hehe no nos rzeczywiscie takiego garba raczej nie ma, fajne zmarszczki wyszly kolo oczu. Szkoda ze uczu nie ma:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Zapomnnialem dodać że to WIP :P Leander - raczej malizna, główka ma 3 cm wysokośći JohnZi - i uszy będą i włosy, choć on nie ma ale sie doda może coś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Jak to ma być wip to daj go do WIP :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Kilka fotek J. Locke'a z dzisiaj: i obiecane lepszej jakości foty ,poprzedniej rzeźbki: komentarze mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Narazie jest rewelacyjnie oby tak dalej a co do poprzedniej rzeźby to też super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 hehe czy to bylo w finished czy ja mam jakies haluny?xD ladny detalik;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 jak na 3cm to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 jak na razie to swietnie, czekam na kolejne update'y. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 25 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Wrzucam update: co moge poprawić?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 dla mnie rewelka :) szacunek :) chlopie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 ucho po prawej popraw a reszta rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Nielot - dzięki za ciepłe słowo :) Georgas - ucho kuleje fakt;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Fajne jak na 3cm :) troszkę odbiega od oryginału ale tylko troszke, podoba mi się ekspresja tej głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 przypakuj mu kark :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Moglbys zrobić fotke przy jakims obiekciku typu zapałka czy moneta? Tak, żeby mieć wyobrażenie o wielkości tego dzieła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Niezły model. Skóra wygląda jakby była z gumy bądź lateksu ale pozatym jest spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 30 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Dzięki za komentarze :) Kuba - teraz jest już wypalone, będe mół zlikwidowac częśc zmarszczek, z którymi tu troche przesadziłem Master - teraz wygląda bardziej jak akrykatura, fakt, przydłoby się mu zabudować kark Beeper - pod koniec zrobie fotke z moneta 5 zł Gedeon - taki materiał, po malowaniu już nie będzie efektu lateksowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Mógłbyś powiedzieć z czego zrobiłeś tę rzeźbę? Jakie materiały... ile kosztują... jak i czy trzeba je wypalać itp. Będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 spoko, fajna sprawa i elegancko idzie :-) tylko zastanawiam się .... czy jest tu jakieś undo ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi