Napisano 10 Czerwiec 200618 l Witam Rozpocząłem włąśnie nową rzeźbke i postanowiłem zamieszczać tu postępy. Referencje czerpie z http://www.google.pl To moja pierwsza próba zrobienia poprawnej anatomicznie figurki.Dodatkowo chciałbym aby był choć odrobine podobny do J.Locka. Zapraszam do oglądania i rzucania komentarzy:) Fotki lepszej jakości wkrótce. Leru: dzięki za kabel i fimo :)
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Swietna sprawa z tym rzezbieniem. Jak dla mnie wyglada bardzo dobrze, szczegolnie okolice oczu i nos. Jakiej wielkosci jest glowa?
Napisano 10 Czerwiec 200618 l ale po co ten dof? :D hehe no nos rzeczywiscie takiego garba raczej nie ma, fajne zmarszczki wyszly kolo oczu. Szkoda ze uczu nie ma:/
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Autor Zapomnnialem dodać że to WIP :P Leander - raczej malizna, główka ma 3 cm wysokośći JohnZi - i uszy będą i włosy, choć on nie ma ale sie doda może coś ;)
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Autor Kilka fotek J. Locke'a z dzisiaj: i obiecane lepszej jakości foty ,poprzedniej rzeźbki: komentarze mile widziane :)
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Narazie jest rewelacyjnie oby tak dalej a co do poprzedniej rzeźby to też super
Napisano 11 Czerwiec 200618 l hehe czy to bylo w finished czy ja mam jakies haluny?xD ladny detalik;]
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Fajne jak na 3cm :) troszkę odbiega od oryginału ale tylko troszke, podoba mi się ekspresja tej głowy.
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Moglbys zrobić fotke przy jakims obiekciku typu zapałka czy moneta? Tak, żeby mieć wyobrażenie o wielkości tego dzieła ;)
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Niezły model. Skóra wygląda jakby była z gumy bądź lateksu ale pozatym jest spox
Napisano 30 Czerwiec 200618 l Autor Dzięki za komentarze :) Kuba - teraz jest już wypalone, będe mół zlikwidowac częśc zmarszczek, z którymi tu troche przesadziłem Master - teraz wygląda bardziej jak akrykatura, fakt, przydłoby się mu zabudować kark Beeper - pod koniec zrobie fotke z moneta 5 zł Gedeon - taki materiał, po malowaniu już nie będzie efektu lateksowego
Napisano 17 Lipiec 200618 l Mógłbyś powiedzieć z czego zrobiłeś tę rzeźbę? Jakie materiały... ile kosztują... jak i czy trzeba je wypalać itp. Będę wdzięczny.
Napisano 17 Lipiec 200618 l spoko, fajna sprawa i elegancko idzie :-) tylko zastanawiam się .... czy jest tu jakieś undo ? :]