urban Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 http://list.7thguard.net/ wpisujcie się bo to strasznie ważne nasi politycy chcą prowadzić zakaz posiadania nagrywarek
hkropinski Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 hehe... ja juz sie wpisalem... debilizm...
urban Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Napisano 11 Czerwiec 2006 Ci ludzie mają nakopane we łbach co na dyskietach teraz będziemy nagrywać
notdot Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 na dyskietkach tez nie bo kopiujesz przeciez to nic ze 1.4mega ja tez juz sie wpisalem
Lis Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Taki list otwarty to jeden wielki pic na wodę. Politycy mają nasz głęboko w **** a Kaczor leje na nas z wysoka. Pamiętajcie. Teraz to on jest Sprite a my jesteśmy Pragnienie.
CzAk1 Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Największy debilizm na jaki chyba mogli wpaść. Głos powinni zabrać też produceńci nagrywarek...
Marcin Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Szczerze to nie wierze żeby te przepisy przeszły, nawet bez sprzeciwu i listów protestacyjnych. Stracimy miliardy od udziałowców a sam przepis nic nie zmieni. Chcąc nie chcąc jest to jeden z najbardziej debilnych projektów o którym słyszałem od jakiegoś czasu, skazany na porażke.
hkropinski Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 hmm... tylko tak czytam i dochodzę do wniosku ze ta ustawa nie zabrania ludziom posiadania nagrywarek i nagrywania na nich danych. sęk w tym ze nie możemy mieć nagrywarek które łamiom zabezpieczenia, a to oznacza, że w celu nagrywania danych, dokumentów można korzystać ze starszych nagrywarek. pozdr
XaoC Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Chcieć a móc...robi różnicę:D I tak nie przejdzie (tzn. i tak będzie można mieć nagrywarki), ale podpisałem, a co tam, lubie machnąć se czasami:D Ale jak o nich to świadczy?! Czym oni, do cholery, się zajmują?!
naeq Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Jezu :/ Polska... Co za Kraj... Czego oni jeszce nie wymyślą ?? Może posiadanie przy sobie portfela w godzinach między 18 a 6 będzie zabronione albo Jezdrzenie Autem 10 cm. od krawężnika będzie karane... obłęd...
MF Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Przepraszam ze sie wtrace, ale ja tego poprostu nie rozumiem, co ten list otwarty ma do nagrywarek ;) ?
Marcin Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Przepraszam ze sie wtrace, ale ja tego poprostu nie rozumiem, co ten list otwarty ma do nagrywarek ;) ? nic, poprostu ustawa o nagrywarkach to inna historia i inny projekt ktory jest dopiero w przygotowaniu ;]
MF Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 A wiec niektorzy nie czytaja pod czym sie podpisuja.
Knysha Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 ... projekt zmian w prawie autorskim w pełni legalizuje systemy pozwalające wydawcom swobodnie ograniczać dostęp do utworów w formie cyfrowej... No ja sie podpisalem, zeby to powstrzymac, a nagrywarki to zupelnie inna bajka ;]
notdot Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 czyli noza tez nie mozna miec bo wbijesz go jeszcze komus w plecy :)
Tullaris Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 na ja już się podpisałem jakiś czas temu... ale to jest faktycznie tragedia, bo jak wiadomo to nie przejdzie albo niczego w praktyce nie zmieni, tylko co te ćwoki niewiadomo przez kogo wybrane robią na tych stanowiskach?! jak to swiadczy o Polsce i Polakach? Żenada, żenada...
Rekomendowane odpowiedzi