Napisano 11 Czerwiec 200618 l http://list.7thguard.net/ wpisujcie się bo to strasznie ważne nasi politycy chcą prowadzić zakaz posiadania nagrywarek
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Autor Ci ludzie mają nakopane we łbach co na dyskietach teraz będziemy nagrywać
Napisano 11 Czerwiec 200618 l na dyskietkach tez nie bo kopiujesz przeciez to nic ze 1.4mega ja tez juz sie wpisalem
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Taki list otwarty to jeden wielki pic na wodę. Politycy mają nasz głęboko w **** a Kaczor leje na nas z wysoka. Pamiętajcie. Teraz to on jest Sprite a my jesteśmy Pragnienie.
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Największy debilizm na jaki chyba mogli wpaść. Głos powinni zabrać też produceńci nagrywarek...
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Szczerze to nie wierze żeby te przepisy przeszły, nawet bez sprzeciwu i listów protestacyjnych. Stracimy miliardy od udziałowców a sam przepis nic nie zmieni. Chcąc nie chcąc jest to jeden z najbardziej debilnych projektów o którym słyszałem od jakiegoś czasu, skazany na porażke.
Napisano 11 Czerwiec 200618 l hmm... tylko tak czytam i dochodzę do wniosku ze ta ustawa nie zabrania ludziom posiadania nagrywarek i nagrywania na nich danych. sęk w tym ze nie możemy mieć nagrywarek które łamiom zabezpieczenia, a to oznacza, że w celu nagrywania danych, dokumentów można korzystać ze starszych nagrywarek. pozdr
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Chcieć a móc...robi różnicę:D I tak nie przejdzie (tzn. i tak będzie można mieć nagrywarki), ale podpisałem, a co tam, lubie machnąć se czasami:D Ale jak o nich to świadczy?! Czym oni, do cholery, się zajmują?!
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Jezu :/ Polska... Co za Kraj... Czego oni jeszce nie wymyślą ?? Może posiadanie przy sobie portfela w godzinach między 18 a 6 będzie zabronione albo Jezdrzenie Autem 10 cm. od krawężnika będzie karane... obłęd...
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Przepraszam ze sie wtrace, ale ja tego poprostu nie rozumiem, co ten list otwarty ma do nagrywarek ;) ?
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Przepraszam ze sie wtrace, ale ja tego poprostu nie rozumiem, co ten list otwarty ma do nagrywarek ;) ? nic, poprostu ustawa o nagrywarkach to inna historia i inny projekt ktory jest dopiero w przygotowaniu ;]
Napisano 11 Czerwiec 200618 l ... projekt zmian w prawie autorskim w pełni legalizuje systemy pozwalające wydawcom swobodnie ograniczać dostęp do utworów w formie cyfrowej... No ja sie podpisalem, zeby to powstrzymac, a nagrywarki to zupelnie inna bajka ;]
Napisano 11 Czerwiec 200618 l na ja już się podpisałem jakiś czas temu... ale to jest faktycznie tragedia, bo jak wiadomo to nie przejdzie albo niczego w praktyce nie zmieni, tylko co te ćwoki niewiadomo przez kogo wybrane robią na tych stanowiskach?! jak to swiadczy o Polsce i Polakach? Żenada, żenada...