mt Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 heh, starocia wygrzebalem;) robione na szybko w ekstremalnych warunkach;) mozecie jechac;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sefer Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Piekny króliczek ;-) Wcale nie byl robiony na szybko. Dlugo go pieściles po futerku :) To widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 No kosmiczny. Futerko jak prawdziwe. Znaczy się sztuczne :-) To jest syntetyczne hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 super brakuje mi jedynie spaculara na bateryjce ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 hehe fajnie, tylko razi to szare tło:/ mogles go przynajmniej w jakies chmurki wsadzic albo cus;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 No wiec krolik jest kompletnie beznadziejny, a pisze tu tylko dlatego, ze mnie dzis caly dzien meczyles zebym w koncu cos tu napisal i pochwalil te pol roku ciezkiej pracy nad modelowaniem, teksturowaniem i renderowaniem tego krolika. A teraz na serio: No wiec krolik jest kompletnie beznadziejny... A, nie to juz bylo, teraz na serio na prawde: Krolik wyglada fajnie, jak na tryb pracy, to nawet bardzo fajnie. Futerko mimo wszystko wyszlo ok, moze faktycznie brakuje speculara na baterii, ale dopiero jak KLICEK o tym na pisal, to zwrocilem uwage. Z wad Twojego krolika: nie jest czarny i nie da sie z niego zrobic pasztetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 wszystko ladnie tylko ta bateria ;/ lipnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 strasznie niedomyty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Chciałeś zrobić Superman'a ale ci nie wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 fajne futerko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2006 dzieki wszystkim:) KLICEK - racja, az dziwne ze wczesniej nie zwrocilem na to uwagi.. JohnZi - to tylko obiekt (zreszta ze specjalnym przeznaczeniem) tla nie bylo i nie bedzie;) Master - ano fakt, nie bylo odplamiacza w sklepie;) Tomuś - prawde powiedziawszy to miala byc filizanka, ale cos mi nie do konca wyszlo... Chalek - wiem ze go nie lubisz;) ja tez;) wlasnie gotuje wersje specjalnie dla Ciebie;) jeszcze raz dzieki za komentarze:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Mi się jakoś to futerko niezbyt podoba - niekoniecznie jestzłe, ale nie jest też dobre. Bateria do kitu :> Gdyby było tło, pracka pewnie wiele zyskałaby na swojej wartości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miulka Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Mnie sie też podoba! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2006 hehe, nowa Pani na forum debiutujaca w moim watku - chyba powinienem sie czuc zaszczycony. to lepsiejsze niz rekomendacja;) miulka - dzieki:) mintrill - to futro to byl koszmar wiec i tak to co udalo sie uzyskac przekroczylo moje oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sefer Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Panie Mt! Po pierwsze to żeś odwalił polowe roboty w PS bo ci futro przez koszulkę wychodziło. Poza tym te oczy - halucynogenne i zielone. A futro ma kolor prosiaka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 14 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Alez Panie Sefer - Pan jeszcze na ksiedza zorro wolal, 3dstudio bylo slowem z jezyka wyrazow obcych, a wizualizacje to znal tylko z winampa gdy to powstawalo, nie byl Pan bezposrednim swiadkiem katuszy. W takim przypadku wiadomym by Panu bylo iz kolory byly brane z barrdzo konkretnej specyfikacji.. a ze wyglada jak prosiak to juz nie moja brocha:P ale fajnie tanczyl, ne?:P pokaz lepiej swoja lazienke;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Pan jeszcze na ksiedza zorro wolal, 3dstudio bylo slowem z jezyka wyrazow obcych, a wizualizacje to znal tylko z winampa gdy to powstawalo lol :D królik niezły, ale mógłby coś innego robić niż tylko leiceć sobie. imo coś w tym stylu: http://www.mentalimages.com/4_5_special_features/images/big/divine/divine-1.jpg dodało by mu uroku ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 te pluszowe wloski to mi sie tylko na uszach podbają, oczy chyba za jasne, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Oswietlenie mogloby byc lepsze a nie tylko skylight, przez to futerko robi sie strasznie monotonne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nina Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 tu lepiej w sumie wyglada niz w telewizji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 ladny prosiak :) na baterie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Barbie style.... Na łapce to futerko jest za ładnie uczesane, daj mu lekkiego noisa u podstawy po calości i będzie już lepiej. O baterii juz grube tomy napisano, wiec dodam tylko od siebie, ze speculara brakuje. Możesz wrzucić to potem do Shopa, nalożyć filtr "chief's eye" i zobaczysz jaki pasztet z tego wyjdzie. Coś akurat dla Chalka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi