Napisano 13 Czerwiec 200618 l heh, starocia wygrzebalem;) robione na szybko w ekstremalnych warunkach;) mozecie jechac;) pozdr
Napisano 13 Czerwiec 200618 l Piekny króliczek ;-) Wcale nie byl robiony na szybko. Dlugo go pieściles po futerku :) To widać.
Napisano 13 Czerwiec 200618 l No kosmiczny. Futerko jak prawdziwe. Znaczy się sztuczne :-) To jest syntetyczne hehehe.
Napisano 13 Czerwiec 200618 l hehe fajnie, tylko razi to szare tło:/ mogles go przynajmniej w jakies chmurki wsadzic albo cus;]
Napisano 13 Czerwiec 200618 l No wiec krolik jest kompletnie beznadziejny, a pisze tu tylko dlatego, ze mnie dzis caly dzien meczyles zebym w koncu cos tu napisal i pochwalil te pol roku ciezkiej pracy nad modelowaniem, teksturowaniem i renderowaniem tego krolika. A teraz na serio: No wiec krolik jest kompletnie beznadziejny... A, nie to juz bylo, teraz na serio na prawde: Krolik wyglada fajnie, jak na tryb pracy, to nawet bardzo fajnie. Futerko mimo wszystko wyszlo ok, moze faktycznie brakuje speculara na baterii, ale dopiero jak KLICEK o tym na pisal, to zwrocilem uwage. Z wad Twojego krolika: nie jest czarny i nie da sie z niego zrobic pasztetu.
Napisano 13 Czerwiec 200618 l Autor dzieki wszystkim:) KLICEK - racja, az dziwne ze wczesniej nie zwrocilem na to uwagi.. JohnZi - to tylko obiekt (zreszta ze specjalnym przeznaczeniem) tla nie bylo i nie bedzie;) Master - ano fakt, nie bylo odplamiacza w sklepie;) Tomuś - prawde powiedziawszy to miala byc filizanka, ale cos mi nie do konca wyszlo... Chalek - wiem ze go nie lubisz;) ja tez;) wlasnie gotuje wersje specjalnie dla Ciebie;) jeszcze raz dzieki za komentarze:) pozdr
Napisano 13 Czerwiec 200618 l Mi się jakoś to futerko niezbyt podoba - niekoniecznie jestzłe, ale nie jest też dobre. Bateria do kitu :> Gdyby było tło, pracka pewnie wiele zyskałaby na swojej wartości ;)
Napisano 13 Czerwiec 200618 l Autor hehe, nowa Pani na forum debiutujaca w moim watku - chyba powinienem sie czuc zaszczycony. to lepsiejsze niz rekomendacja;) miulka - dzieki:) mintrill - to futro to byl koszmar wiec i tak to co udalo sie uzyskac przekroczylo moje oczekiwania.
Napisano 14 Czerwiec 200618 l Panie Mt! Po pierwsze to żeś odwalił polowe roboty w PS bo ci futro przez koszulkę wychodziło. Poza tym te oczy - halucynogenne i zielone. A futro ma kolor prosiaka :P
Napisano 14 Czerwiec 200618 l Autor Alez Panie Sefer - Pan jeszcze na ksiedza zorro wolal, 3dstudio bylo slowem z jezyka wyrazow obcych, a wizualizacje to znal tylko z winampa gdy to powstawalo, nie byl Pan bezposrednim swiadkiem katuszy. W takim przypadku wiadomym by Panu bylo iz kolory byly brane z barrdzo konkretnej specyfikacji.. a ze wyglada jak prosiak to juz nie moja brocha:P ale fajnie tanczyl, ne?:P pokaz lepiej swoja lazienke;)
Napisano 14 Czerwiec 200618 l Pan jeszcze na ksiedza zorro wolal, 3dstudio bylo slowem z jezyka wyrazow obcych, a wizualizacje to znal tylko z winampa gdy to powstawalo lol :D królik niezły, ale mógłby coś innego robić niż tylko leiceć sobie. imo coś w tym stylu: http://www.mentalimages.com/4_5_special_features/images/big/divine/divine-1.jpg dodało by mu uroku ;] pozdrawiam
Napisano 14 Czerwiec 200618 l te pluszowe wloski to mi sie tylko na uszach podbają, oczy chyba za jasne, pozdr
Napisano 15 Czerwiec 200618 l Oswietlenie mogloby byc lepsze a nie tylko skylight, przez to futerko robi sie strasznie monotonne.
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Barbie style.... Na łapce to futerko jest za ładnie uczesane, daj mu lekkiego noisa u podstawy po calości i będzie już lepiej. O baterii juz grube tomy napisano, wiec dodam tylko od siebie, ze speculara brakuje. Możesz wrzucić to potem do Shopa, nalożyć filtr "chief's eye" i zobaczysz jaki pasztet z tego wyjdzie. Coś akurat dla Chalka. :)