Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich po w sumie długiej przerwie...ostatnio zacząłem znowu przeglądać waszą pracę i po maturze natchnęło mnie żeby zacząć dalej działać twórczo....chociaż nie wiem czy to jest twórczo bo w sumie działam na blueprintach....a nie chce mi się szukać na wikipedii jaka jest definicja twórczości ...w każdym razie od jakiegoś czasu w wolnym czasie buduje niunię a6 z roku 2004-06. Wrzucę pare fotek i siatek i jednocześnie proszę jakby ktoś miał zastrzeżenia walił konkretnie co i jak albo jakby były potrzebne jakieś zbliżenia czegokolwiek.

024.jpg

025.jpg

026.jpg

027.jpg

028.jpg

029.jpg

030.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 6,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no siateczka nawet ładna ... taka gęsta i uporządkowana

poprawisz kilka baboli (np na przednim zderzaku) i będzie lux :)

Napisano
  • Autor

Update może nie duży ale roboty wcale nie mało.

035.jpg

036.jpg

037.jpg

038.jpg

040.jpg

041.jpg

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Słupka nie poprawiłem...ani przedniego ani tylnego. Narazie nie mam siły na to.

042.jpg

42.jpg

043.jpg

044.jpg

43.jpg

44.jpg

Napisano

Mi sie podoba :) Widac ze dbasz o detale. Nie ma tu zadnego "kislu" tylko ladnne, wyrazne kontury, czyste zgiecia, proste blahy... czasami tylko w oczy rzucaja sie male bugi jak powiedzmy na koncu bocznej szybt... tam widac ze cos champfer 'nie wyrobil'. Jest jednak bardzo ladnie i czekamy na wiecej.

Pozdrawiam :)

Napisano

Narazie bardzo ładnie... czekam na troche więcej. Cóż to za wersja A6 dziwny zderzak z tyłu, dziwny nie zanaczy że brzydki mi sie podoba ale w zwykłej wersji A6 jest inny

Napisano
  • Autor

hmm....to jest zwykła wersja jak ta;

2005%20Audi%20A6%20Silver%20rear%20right4%20800.jpg

może robi takie wrażenie bo nie ma tej dolnej części z rurami wydechowymi....ale zrobi się :)

Napisano

Światełka są super wszystko równiutko tylko coś troszke na tym ostatnim renderze widać jak klosz lamp odstaje. Ale całokształt jest ok.

Napisano

Witam,

wlasnie pracuje nad swoim pierwszym modelem - Audi Quattro. W sumie chcialem sie pochwalic ale jak czesc forumowiczow w tym modelu widzi defekty to chyba dam sobie spokoj ;)

Mi sie bardzo podoba model :)

pozdrawiam

Napisano

Witam,

fakt spozniony ale 3dmaxa uruchomilem kilka razy a dzis pierwszy raz tu trafilem i tak na oko sprawdzam jak bardziej obeznani w temacie pracuja ;)

zawsze lepiej pozno niz wcale :)

pozdrawiam

Napisano
wy w ogóle czytacie, czy tylko patrzycie na obrazki? :/
Witam, nie wiem czy to o mnie chodzi ;) napisalem ze wymieniane byly bledy, choc sam nie widze takowych, wiec nie tylko ogladam obrazki ;)

pozdrawiam

Napisano

isri, ferni a nie przyszło Wam do głowy że skoro "właściciel" wątku nie wstawia tutaj nic od pół roku to prawdopodobnie porzucił ten projekt, albo wstrzymał na dłuższą chwilę. Nie ma co go w takim razie wystawiać na górę.

Napisano
  • Autor
isri, ferni "właściciel" wątku nie wstawia tutaj nic od pół roku to prawdopodobnie porzucił ten projekt, albo wstrzymał na dłuższą chwilę. Nie ma co go w takim razie wystawiać na górę.

Wstrzymał projekt, ze względu na brak czasu.