Napisano 13 Czerwiec 200618 l Witam wszystkich po w sumie długiej przerwie...ostatnio zacząłem znowu przeglądać waszą pracę i po maturze natchnęło mnie żeby zacząć dalej działać twórczo....chociaż nie wiem czy to jest twórczo bo w sumie działam na blueprintach....a nie chce mi się szukać na wikipedii jaka jest definicja twórczości ...w każdym razie od jakiegoś czasu w wolnym czasie buduje niunię a6 z roku 2004-06. Wrzucę pare fotek i siatek i jednocześnie proszę jakby ktoś miał zastrzeżenia walił konkretnie co i jak albo jakby były potrzebne jakieś zbliżenia czegokolwiek.
Napisano 13 Czerwiec 200618 l no siateczka nawet ładna ... taka gęsta i uporządkowana poprawisz kilka baboli (np na przednim zderzaku) i będzie lux :)
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Autor Słupka nie poprawiłem...ani przedniego ani tylnego. Narazie nie mam siły na to.
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Mi sie podoba :) Widac ze dbasz o detale. Nie ma tu zadnego "kislu" tylko ladnne, wyrazne kontury, czyste zgiecia, proste blahy... czasami tylko w oczy rzucaja sie male bugi jak powiedzmy na koncu bocznej szybt... tam widac ze cos champfer 'nie wyrobil'. Jest jednak bardzo ladnie i czekamy na wiecej. Pozdrawiam :)
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Narazie bardzo ładnie... czekam na troche więcej. Cóż to za wersja A6 dziwny zderzak z tyłu, dziwny nie zanaczy że brzydki mi sie podoba ale w zwykłej wersji A6 jest inny
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Autor hmm....to jest zwykła wersja jak ta; może robi takie wrażenie bo nie ma tej dolnej części z rurami wydechowymi....ale zrobi się :)
Napisano 28 Czerwiec 200618 l Światełka są super wszystko równiutko tylko coś troszke na tym ostatnim renderze widać jak klosz lamp odstaje. Ale całokształt jest ok.
Napisano 6 Luty 200718 l Witam, wlasnie pracuje nad swoim pierwszym modelem - Audi Quattro. W sumie chcialem sie pochwalic ale jak czesc forumowiczow w tym modelu widzi defekty to chyba dam sobie spokoj ;) Mi sie bardzo podoba model :) pozdrawiam
Napisano 6 Luty 200718 l Witam, fakt spozniony ale 3dmaxa uruchomilem kilka razy a dzis pierwszy raz tu trafilem i tak na oko sprawdzam jak bardziej obeznani w temacie pracuja ;) zawsze lepiej pozno niz wcale :) pozdrawiam
Napisano 7 Luty 200718 l wy w ogóle czytacie, czy tylko patrzycie na obrazki? :/Witam, nie wiem czy to o mnie chodzi ;) napisalem ze wymieniane byly bledy, choc sam nie widze takowych, wiec nie tylko ogladam obrazki ;) pozdrawiam
Napisano 7 Luty 200718 l isri, ferni a nie przyszło Wam do głowy że skoro "właściciel" wątku nie wstawia tutaj nic od pół roku to prawdopodobnie porzucił ten projekt, albo wstrzymał na dłuższą chwilę. Nie ma co go w takim razie wystawiać na górę.
Napisano 7 Luty 200718 l Autor isri, ferni "właściciel" wątku nie wstawia tutaj nic od pół roku to prawdopodobnie porzucił ten projekt, albo wstrzymał na dłuższą chwilę. Nie ma co go w takim razie wystawiać na górę. Wstrzymał projekt, ze względu na brak czasu.