Napisano 15 Lipiec 200618 l Autor Render się nie zawiesił bo jak wstałem rano to liczył. A co do kompa to mam słabego :( Więc czy jest ktoś kto mógłby mi to wyrenderować?? Błagam!
Napisano 15 Lipiec 200618 l no możesz mi przesłać......powiesz tylko jak ustawić mam render i postaram się pomóc......... [email protected] przy okazji nauczę się kilku nowych rzeczy dotyczących renderu:]
Napisano 15 Lipiec 200618 l Autor Rendera nie będziesz musiał ustawiać bo wszystko już mam ustawione, tylko musisz wyrenderować i już :) Ok, prześlę Ci, ale dopiero około 15:00 dzisiaj. PS jakby ktoś jeszcze był chętny d owyrenderowania to też mogę przesłać :)
Napisano 15 Lipiec 200618 l Oki... a szkoda że nie musze ustawiać.........bym się czegoś nauczył ;) Pozdro.
Napisano 15 Lipiec 200618 l GI ładnie ustawione, niestety na takich ustawieniach Mental długo bedzie liczył, Tweety ale on ma ustawione generowanie photonow w ustawieniu swiatla, a nie globalne, takze wszystko jedno co tam wpisze
Napisano 15 Lipiec 200618 l Autor Nie mogę w to uwierzyć! SWRSC powiedział, że mam GI ładnie ustawione! :) PS SWRSC a o FG możesz coś też powiedzić??
Napisano 15 Lipiec 200618 l przeciez mowie - ustawiles radiusy w FG takie, ze jakość shadingu jest poprawna
Napisano 15 Lipiec 200618 l Autor Wysłałem ci już Nvidia ale się nie odzywasz, coś się stało, czy co?? Jest ktoś jeszcze chętny do pomocy przy renderowaniu?? Proszę, pomóżcie!
Napisano 29 Lipiec 200618 l Autor Ogłaszam, że WIP umiera :( U mnie render trwał by około 28-30h. Merv_ próbował wyrenderować ale teraz jest na wakacjach i coś mu się wywaliło. Nvidii nie słychać tak jakby nie było jej na forum. Ostatni raz proszę, a nawet błagam czy ktoś mógłby mi to wyrenderować?
Napisano 29 Lipiec 200618 l Autor eee... to znaczy?? No ale powiedz mi SWRSC czy z 30h zrobi mi się 24h jeśli zrobię to co napisałeś. A render będzie gorszy??
Napisano 1 Sierpień 200618 l Autor Zapraszam do FW - scena już tam jest (ale narazie tylko wersja nocna)