patry Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Napisano 15 Lipiec 2006 Render się nie zawiesił bo jak wstałem rano to liczył. A co do kompa to mam słabego :( Więc czy jest ktoś kto mógłby mi to wyrenderować?? Błagam!
NV Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 no możesz mi przesłać......powiesz tylko jak ustawić mam render i postaram się pomóc......... [email protected] przy okazji nauczę się kilku nowych rzeczy dotyczących renderu:]
patry Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Napisano 15 Lipiec 2006 Rendera nie będziesz musiał ustawiać bo wszystko już mam ustawione, tylko musisz wyrenderować i już :) Ok, prześlę Ci, ale dopiero około 15:00 dzisiaj. PS jakby ktoś jeszcze był chętny d owyrenderowania to też mogę przesłać :)
NV Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 Oki... a szkoda że nie musze ustawiać.........bym się czegoś nauczył ;) Pozdro.
SWRSC Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 GI ładnie ustawione, niestety na takich ustawieniach Mental długo bedzie liczył, Tweety ale on ma ustawione generowanie photonow w ustawieniu swiatla, a nie globalne, takze wszystko jedno co tam wpisze
patry Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Napisano 15 Lipiec 2006 Nie mogę w to uwierzyć! SWRSC powiedział, że mam GI ładnie ustawione! :) PS SWRSC a o FG możesz coś też powiedzić??
SWRSC Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 przeciez mowie - ustawiles radiusy w FG takie, ze jakość shadingu jest poprawna
patry Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Napisano 15 Lipiec 2006 Wysłałem ci już Nvidia ale się nie odzywasz, coś się stało, czy co?? Jest ktoś jeszcze chętny do pomocy przy renderowaniu?? Proszę, pomóżcie!
patry Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Napisano 29 Lipiec 2006 Ogłaszam, że WIP umiera :( U mnie render trwał by około 28-30h. Merv_ próbował wyrenderować ale teraz jest na wakacjach i coś mu się wywaliło. Nvidii nie słychać tak jakby nie było jej na forum. Ostatni raz proszę, a nawet błagam czy ktoś mógłby mi to wyrenderować?
SWRSC Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 możesz przyciąć FG fallof-em, będzie się szybciej liczyć i renderowac
patry Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Napisano 29 Lipiec 2006 eee... to znaczy?? No ale powiedz mi SWRSC czy z 30h zrobi mi się 24h jeśli zrobię to co napisałeś. A render będzie gorszy??
patry Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 Zapraszam do FW - scena już tam jest (ale narazie tylko wersja nocna)
Rekomendowane odpowiedzi