Ameras Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 mam taki problem: Nie moge zaznaczyć objektu który mi sie odznaczy czyli jak zapisuje scene albo mi sie przypadniekm cs nie tak wcisnie nie moge juz poznij modelowac musze zaczynac od poczatku.... a więc moje pytanie brzmi Jak sie zaznacza objekty które są juz na scenie ????:)
zeet Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Troche niejasne pytanie? Chodzi ci o model zbudowany z kilku obiektów? Jeśli tak to trzeba je najpierw połączyć narzędziem MultiMarkers. Po połączeniu wybór obiektu który chcesz modelować Ctrl+Shift i lewy przycisk myszki . Poczytaj na forum jest -Zbrush kącik porad .
Vorek Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 jeżeli wychodzisz z trybu edycji obiekt zostaje automatycznie przekształcony w zlepek pixoli i nie może go już modelować. Zapisuje się on jednak jako tool i możesz poprostu narysować go sobie jeszcze raz, potem klikasz "edit" i modelujesz dalej. Pozdrawiam
clown Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 witam szukam tutoriala który ppomógł bym mi wymodelować głowe szukałem na googlach i pixolatorze ale niestety nie znalazłem mogłby mi ktoś pomóc? dzieki z gory
mt Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 clown - to kiepsko szukales. a wejdz sobie na pixologic -> education -> documentation i sciagnij practical guide. malo ze glowa to jest tam cala postac step-by-step opisana.. pozdr..
Rekomendowane odpowiedzi