Napisano 10 Wrzesień 200717 l LMAO nie widzialem tego treada. Mirach - spoko, ale kolorki nie teges imo. Ftoerk - a tutaj mocna inspiracja millenium falconem ??XD
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Przepraszam że zaśmiecam, ale po przeczytaniu tego komentarza nie mogłem się powstrzymać: - hyhy - mozna by zrobic gre sci-fi w ktorej polandia zostala pierwszym mocarstwem na skale galaktyczna :) Żeby całkiem nie offtopować - fajne modele. Przypominają się stare dobre gry.
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Autor o wow!! superek - moze troche 'niedopieszczone' ale swietne klimatycznie :) zastanawiam sie czy mozna uzyc jako konceptu?? pozdraiamaw
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Może kiedyś dopieszczę. Na dzisiaj miałem już dosyć mazania. Jasne że można. Było by świetnie zobaczyć własny koncept jako model.
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Nie moglem sie powstzymac. Mniej niz godzinka z przerwami na robienie cherbaty znajomej która patrzyła mi sie przez ramie :) Wiem że daleko do konceptu, ale co mi tam :) oj, nie pamietam ile poly
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Autor no ladnie, ladnie - jak znajde chwile to tez sprooboje :) mirach - wporzo , gladko, rowno jest i mam nadzieje ze jeszcze z tym chwile posiedzisz bo fajnie idzie :) a detalu mozna w to jeszcze wpakowac mase mruk - gracje posaowazxaweraiam
Napisano 10 Wrzesień 200717 l mirach: Świetnie to wygląda. Będzie teksturka? ftorek: Nie ma sprawy, zawsze chętnie służę konceptem. O ile nie mam nic innego do roboty.
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Dzieki za motywacje :) Zamiast robic Bardzo Ważne Rzeczy to posiedziałem troszke nad kosmicznym trabantem (tak jakos w glowie zaczelem go nazywac). Ma on teraz ciut ponizej 1500 trisów, pewnie dało by się go zmiescic w 1000, ale to juz pozostawie fachowcą :) Poustawialem tez smooth grupy, co mam nadzieje widac na screenie. A! No i pozwolilem sobie dodac z stanowisko tylnego strzelca pokladowego. Mruk - co do teksturki... hmm... no ostatni modelik czekał pol roku na teksturke, mam wielką nadzieje ze ten tyle czekać nie bedzie, chociaż ciągle na nadmiar czasu nie nażekam. Obaczymy, postaram się coś zrobić, o wiele lepiej się pracuje z konceptem niz wymyslając wszystko samemu. pozdrawiam Mirach
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Hehe, świetne. Pomysł z tylnim strzelcem genialny. Może sam spróbuję jakiś model zrobić... Edit: Ostatnio porobiłem pare szkiców. Może się przydadzą. Pozdrawiam