Napisano 22 Czerwiec 200618 l To mój pierwszy model w Zbrushu :P jak widać jest chaotyczny i nie przmyślany tymbardziej że pierwszy model lowpoly nie miał uv mapki i prace się skończyły na tym poziomie XD w kolejnym modelu użyje projection master i będą jakieś kolory :]
Napisano 22 Czerwiec 200618 l patry -> a co ci da ogladanie siatki jesli to zbrush?? :/ co do modelu top rzeczywiscie troche chaotyczny ale jak dla mnie to wyglada abrdzo fajnie, pozdr
Napisano 22 Czerwiec 200618 l No ja nie znam sie na zbrushu i niewiedziałem, że nie można w nim pokazywać siatki :)
Napisano 22 Czerwiec 200618 l No ja nie znam sie na zbrushu i niewiedziałem, że nie można w nim pokazywać siatki :) mozna ogladac siatke modelu zbrusha, tylko jest ona pozbawiona bledów, co bys chcial w zbrushu nie tak zrobić, nie mozemy przeciez liczyc na bugi
Napisano 22 Czerwiec 200618 l Jasne że można :) Z tym że na wyższych podziałach jest już byt gęsta żeby coś można było z niej sensownego wyczytać. Modelik przyjemny, razi płaski nos i szew na śrdoku Pozdrawiam