ra-v Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 witam, ostatnio wykonałem kolejne portfolio, dla ćwiczeń, mam nadzieje że się spodoba... starałem sie trzymać rady, aby wybrać kolor i jego używać najwięcej, wybrałem niebieski, oto efekt :) podoba się ?
kozioo Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Profesjonalna flara;] Po co logowanie w portfolio? Niebieski jest trochę oczoje... męczący.
vv3k70r Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 chmura jest piekna, naprawde mi sie podoba
piotrek Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Z tym logowaniem to niewypał. Osobiście dookoła tej stronki dałbym trochę jaśniejszy odcień.
dokturpotfor Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 ta flara moim zdaniem po grzyba - wyglada troche jak tanie efekciarstwo a tego chyba chcesz uniknac. no i czarny border gruby na kciuk tez mi jakos nie lezy. troche to wyglada jak taki wyblikowany interface do gry z lat 90'...
Maceo Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 niebieski niebieskiemu nie równy... czeka Cię dużo pracy.
Knysha Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Slabiutko strasznie... Zle kolory dobrane, czcionki okropne. Popracuj wiecej
Rekomendowane odpowiedzi