Pierzak Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 Przedstawiam Kubeczki. Praca nie należy do ambitnych czy pracochłonnych ale efekt wydaje się byc przyjemny dla oka. Z robilem to z myślą o dziewczynach na wydziale elektroniki na PW albo matematyki na UW i pracujących w firmach informatycznych, gdzie na 1 kobietke przypada ok 50 facetów. http://www.pierzak.com/portfolio/3d/cup.htm co o myslicie o moich kubeczkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 szkoda, że TEN jeden kubeczek nie jest żółty. dało by to mocniejszy efekt :] ogólnie taka speedowa praca z trochę nieciekawym światełkiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 ano coś w tym jest niewątpliwie, światło faktycznie pasowało by zmienić, może nadać mu jakiś charakter ale napewno te żółte obwódki cieni nie wygladaja za ładnie w takim kontekście, może jakbyś podłoże zasłonił ładną trawą :-) , musisz popracować nad kolorystyką tej scenki, może w wersji czarno białej pracka by sie ładnie prezentowała, możesz udostępnić scenke na forum i kto by chciał to sobie wyrenderuje ją jak zechce, mogły by fajnie wyjść kilka renderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 a ja nie jestem aż tak wybredny, podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 drugie ujecie mi sie podoba, moze przez ten dofik :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 ladne, duze kubeczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 mnie się też podoba szczególnieto drugie ujęcie, ale (jak ktoś wyżej już napisał) kolor tego środkowego kubeczka mogłby być inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 jak jestem za praca i jestem przeciw kolorowi tego kubeczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 ciesze sie ze ogolnie podoba wam sie praca. jestem zaskoczony ze kolor kubeczka rozowego nie przypasował większości. dzieki za slowa konstruktywnej krytyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 render nieciekawy, czerwony kubek moglby miec inny kolor, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2006 zawsze sadzilem ze jest różowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi