Gość cichus1 Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 Zapraszam wszytkich chętnych do modelowania Warszawy powstaje prosty trójwymiarowy model zabudowań Warszawy dostepny dla kazdego modelowanie w banalnym programie schetchup dołącz do projektu www.warszawa3d.prv.pl
eco Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 ...ja poprosze o modelowanie Białegostoku i Zabrodzia ;)
piksar Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 fajny pomysł, kiedyś zacząłem w ten sam sposób Wrocław ale odpuściłem, powodzenia
kubi Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 Komu chciało by się modelować to po socjalistyczne koromysło :)
Gordy Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 co to za frajda stawiać boxy... Oo Frajda jest ze stawiania klocków, nie? Ale to później gdy juz detale będzie się dodawać.
Gość cichus1 Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 no inne miasta tez mozna zrobic, chodzi o to zeby znalezc modelarzy ktorzy znaja swoje otoczenie i beda umieli zkonstrowac model bez map i pomiarow co to za frajda stawiać boxy... Oo mozna stawiac bardziej szczegolowe boksy :) ja bym chetnie cos takiego zbudowal w 3dmaxie tylko nie wiem ile by to zajelo lat zeby to fajnie zrobic, na pewno jakies modele warszawy dla gier juz powstawaly ale nie sadze zeby ktokolwiek chcial sie tym dzielic bo wykonanie tego przez pro najtansze nie jest w kazdym razie zapraszam do dzialania google schetchup jest za darmo w internecie modele mozna eksportowac do google earth ktory tez jest za darmo http://skycrapers.republika.pl/toytoy.rar http://skycrapers.republika.pl/rondo1.rar mozecie sobie zciagnac i zobaczyc jak to wyglada w google earth - nie jest to dzielo sztuki niestety jak niektore prezentowane tu prace, to raczej po prostu bryla
pietrius Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 fajniutko i będzie można w google earth sobie oglądać swój modelik jakiś, jak tak to ja wymodeluję jakiś kiosk ruchu i będę nim szpanował
yooshi Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 A ja porponuje postawic budynki lowpoly jak widac na zrzutach :P a jako textury dac fotografie scian... Ale chyba trzeba sie bedzie nabiegac za texturkami :P:P:P
hkropinski Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 ehh... kto by chcial zobaczyc warszawe w 3d...
Rekomendowane odpowiedzi