Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model lokomotywy jest dość ciekawy ale fucktycznie teksturki i oświetlenie leża :) Szkoda ze to finished bo mogła by wyjść z tego dobra pracka.

Zaliczyłeś ? :P

Napisano

dzieki za commenty.

hehe zaliczylem, ogolnie na 5 sie udalo ;) jakos... uczelnia to Wyższa Szkoła Informatyki w Łodzi, kierunek sie zowie (lol) Artystyczna Grafika Komputerowa. http://info.wsinf.edu.pl

Texturki leza, ale kompletnie mi nie wychodzi ta kwestia, robienie shaderkow, meczylem to juz dosc dlugo (robienie materialow ogolnie), ale ciagle jestem z tego przerywnik :( no i nad pracka nie zamierzam juz siedziec, wsio jest tam zle, przynajmniej siatkowo (najgorzej chyba wlasnie pociag), daltego mesha nie pokazalem :P (joke)

btw. tej uczelni, generalnie ciezko mi powiedziec "polecam". Jesli ktos chce sie nauczyc czegos z kazdej dziedziny grafiki, wlaczajac w to sztuke tradycyjna oraz sklad tekstu, to mozna sie wybrac, nie ma tutaj lecenia w kulki, robic trzeba (jak na uczelnie prywatna), szczegolnie z samej poligrafii sporo sie czlowiek nauczy, ale jezeli ktos wie, ze chce robic tylko i wylacznie w 3d, nie do druku, to zdecydowanie wiecej nauczy sie sam w domowym zaciszu (zwazywszy na koszt rocznej nauki, w chwili obecnej rok kosztuje 6000pln).

pozdro

Napisano

Tekstury i oświetlenie skrytykowane. Ze swej strony muszę dodać, że to chyna lokomotywa z jakiegoś materiału nieznanego na Ziemi. Rozwaliła 40cm scianę betonowa i nawet szyby są w całości. Według mnie to bardziej uwiarygodniłoby scenę niż inne inne tekstury.

Napisano

Ja mam ta samą uwagę co przedmówca. Tak troche to głupio i śmiesznie wygląda, że pociąg przebił sie przez sciane i jest praktycznie niezarysowany. Teksturki i oświetlenie do wymiany. Model nawet fajny.

Napisano

przebiła sie przez ściane centralnie dynią nie rysując nawet lakieru i jest smutna - to mnie właśnie zdziwiło ;)

Gość queuedEU
Napisano

Eee no przec drzwi odpadly, czego sie czepiacie? ;)

ps. wzorowales sie na 060da?

Napisano

Wszystko juz zostalo powiedziane.

Mnie glownie podoba sie ze to scan. A w scanie trzeba sie troche napracowc zeby fajne swiatlo zrobic.

Co do szkoly to chcialem tam isc, ale 500zl miesiecznie mnie powstrzymalo.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności