mileS Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 Witam mam zamiar podjąć się pracy której referki macie tu http://www.the-blueprints.com/modules/bpview/bpview.php?nr=3534 Jak widać jest to pies :]. Ten wątek ma na celu nauczenia mnie poli-modelingu. Jeżeli nie uda mi się zrealizowac tego przedsiewźięcia(pewnie błąd w tym wyrazie :P) to i tak wyniose z tego jakąś nauke :] Najbliższe update dziś albo jutro. PZDR
hkropinski Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 ciekawe, zobaczymy co z etgo wyjdzie, pozdr
vv3k70r Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 pasmatrim, uwidzim, jak bedize ladny to zamerdam :)
mileS Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Napisano 29 Czerwiec 2006 Sory ale mam pytanie które wymaga szybkiej odp. :D Tak więc ściągnełem te referki i pociełem ale teraz gdy nałożyłem je na boxy to góra nie zgadza się z bokiem psa (góra jest krótsza) , jak zrobić zey referki były rozłożone w orginalnych wielkościach.??
RA Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 Przynajmniej dobrą serię wybrałeś. EDIT: Co rozumiesz przez "oryginalne wielkości"? Wystarczy tak zeskalowac boxy żeby odpowiadały rozdz. obrazków. A potem to juz tylko parę przesunięć i jest git (czasem). ;)
piotrek Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 Utwóz te plane'y proporcjonalne do wymiarów plików graficznych zawierających referki.
mileS Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Napisano 29 Czerwiec 2006 Kurcze nie wiem prubuje różnie ale coś nie moge dopasować tych referek a już bym chciał zacząć modeling więc mam proźbe... jak by był ktoś tak miły dopasował te referki i wysłał mi scenke ....? EDIT: Miałem dzisiaj cieżki dzień i jestem zmęczony tak więc pracą zajme się jutro
Bruneq Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 hmm....a moze bysmy......nieee to chyba goopi pomysl... takiego malego moze conQuesta ysmy zrobili? i motywacja by byla....i nauczyc by sie mozna bylo troche! :D mowei Ja i Ty...co ty na to?! mileS!?
mileS Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Napisano 29 Czerwiec 2006 hmmm jestem początkujący ale zgodze się jeżeli bys mi ulozyl te referki :] Edit: pisz na GG
Bruneq Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 pisz i pisze ale nikt nie odpowiada!:P a Tu http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=C7C2BAC64EA7CE59 masz CHYBA dobrze ustawione erferki....okaze sie w praniu!
mileS Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Napisano 29 Czerwiec 2006 Nie odpisuje bo byłem kąpu ,kąpu dzięki i sory za zbędne posty :)
Rekomendowane odpowiedzi