Napisano 29 Czerwiec 200618 l Witam mam zamiar podjąć się pracy której referki macie tu http://www.the-blueprints.com/modules/bpview/bpview.php?nr=3534 Jak widać jest to pies :]. Ten wątek ma na celu nauczenia mnie poli-modelingu. Jeżeli nie uda mi się zrealizowac tego przedsiewźięcia(pewnie błąd w tym wyrazie :P) to i tak wyniose z tego jakąś nauke :] Najbliższe update dziś albo jutro. PZDR
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Autor Sory ale mam pytanie które wymaga szybkiej odp. :D Tak więc ściągnełem te referki i pociełem ale teraz gdy nałożyłem je na boxy to góra nie zgadza się z bokiem psa (góra jest krótsza) , jak zrobić zey referki były rozłożone w orginalnych wielkościach.??
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Przynajmniej dobrą serię wybrałeś. EDIT: Co rozumiesz przez "oryginalne wielkości"? Wystarczy tak zeskalowac boxy żeby odpowiadały rozdz. obrazków. A potem to juz tylko parę przesunięć i jest git (czasem). ;)
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Utwóz te plane'y proporcjonalne do wymiarów plików graficznych zawierających referki.
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Autor Kurcze nie wiem prubuje różnie ale coś nie moge dopasować tych referek a już bym chciał zacząć modeling więc mam proźbe... jak by był ktoś tak miły dopasował te referki i wysłał mi scenke ....? EDIT: Miałem dzisiaj cieżki dzień i jestem zmęczony tak więc pracą zajme się jutro
Napisano 29 Czerwiec 200618 l hmm....a moze bysmy......nieee to chyba goopi pomysl... takiego malego moze conQuesta ysmy zrobili? i motywacja by byla....i nauczyc by sie mozna bylo troche! :D mowei Ja i Ty...co ty na to?! mileS!?
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Autor hmmm jestem początkujący ale zgodze się jeżeli bys mi ulozyl te referki :] Edit: pisz na GG
Napisano 29 Czerwiec 200618 l pisz i pisze ale nikt nie odpowiada!:P a Tu http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=C7C2BAC64EA7CE59 masz CHYBA dobrze ustawione erferki....okaze sie w praniu!
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Autor Nie odpisuje bo byłem kąpu ,kąpu dzięki i sory za zbędne posty :)