Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam mam zamiar podjąć się pracy której referki macie tu http://www.the-blueprints.com/modules/bpview/bpview.php?nr=3534

Jak widać jest to pies :].

Ten wątek ma na celu nauczenia mnie poli-modelingu.

Jeżeli nie uda mi się zrealizowac tego przedsiewźięcia(pewnie błąd w tym wyrazie :P) to i tak wyniose z tego jakąś nauke :] Najbliższe update dziś albo jutro.

PZDR

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Sory ale mam pytanie które wymaga szybkiej odp. :D

Tak więc ściągnełem te referki i pociełem ale teraz gdy nałożyłem je na boxy to góra nie zgadza się z bokiem psa (góra jest krótsza) , jak zrobić zey referki były rozłożone w orginalnych wielkościach.??

Napisano

Przynajmniej dobrą serię wybrałeś.

EDIT:

Co rozumiesz przez "oryginalne wielkości"?

Wystarczy tak zeskalowac boxy żeby odpowiadały rozdz. obrazków. A potem to juz tylko parę przesunięć i jest git (czasem). ;)

Napisano

Utwóz te plane'y proporcjonalne do wymiarów plików graficznych zawierających referki.

Napisano
  • Autor

Kurcze nie wiem prubuje różnie ale coś nie moge dopasować tych referek a już bym chciał zacząć modeling więc mam proźbe... jak by był ktoś tak miły dopasował te referki i wysłał mi scenke ....?

EDIT:

Miałem dzisiaj cieżki dzień i jestem zmęczony tak więc pracą zajme się jutro

Napisano

hmm....a moze bysmy......nieee to chyba goopi pomysl... takiego malego moze conQuesta ysmy zrobili? i motywacja by byla....i nauczyc by sie mozna bylo troche! :D mowei Ja i Ty...co ty na to?! mileS!?

Napisano
  • Autor

hmmm jestem początkujący ale zgodze się jeżeli bys mi ulozyl te referki :]

Edit: pisz na GG

Napisano
  • Autor

Nie odpisuje bo byłem kąpu ,kąpu dzięki i sory za zbędne posty :)