soshka.cg Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Witam. Pracuję właśnie nad taką vizką hali produkcyjnej. Będę w tym miejscu zamieszczał co jakiś czas postępy. Przyda się zawsze jakiś konstruktywny komentarz :) pozdrawiam :)
tweety Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 nieźle, ale co to jest? masz jakieś zdjęcia porównawcze maszyn? Pozdrawiam
XaoC Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Oj lubię takie pracki:) Chętnie bym tam wpadł i trochę pobrudził tę halę:)
hkropinski Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 pierwszy render naprawde super, przez chwile myslalem ze to zdjecie, ale radzilbym troche podniszczyc modele;) pozdr
mrkrzysiek Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 modele bardzo ładne popracuj jeszcze nad oświetleniem i materiałami
soshka.cg Napisano 30 Czerwiec 2006 Autor Napisano 30 Czerwiec 2006 dzienks za koments Otóż z tym podbrudzeniem to jest trochę problem hehe bo Viz jest dla firmy z branży lotniczej i wierzcie mi - hmm tam jest czysto :)) te maszyny które widać na powyższych renderkach to są elektrodrążarki - maszyny które obrabiają stal łukiem elektrycznym - czytaj prądem na różnych nośnikach. Nie ma co tu się wdawać w szczegóły bo temat był by zbyt obszerny:) Powiem tylko że programuję takie maszyny w tejże właśnie firmie :) Zadaniem Vizki jest przedstawienie różnych koncepcji ustawienia maszyn dla uzyskania jak najlepszej ergonomi (że tak to nazwę)pracy. Moim zadaniem jest przedstawienie całej hali dlatego w chwili obecnej jestem na etapie modeliowania innych rodzjów maszyn co mam nadzieję wam też niebawem pokazać. pozdro ziomy
tweety Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 niezle, ale ten kabel na suwnicy to ci nie wyszedł :] javor: włącz monitor ;]
javor Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 eee a ja niewidze obrazków :( + o juz widać :) no kabel kiepski - na górze powinien miec małe/ostre łuki a na dole duże
hkropinski Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 zbyt pusto, mam nadzieje ze dosc duzo gratów dodasz;)
piksar Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 mniam mniam, to co lubię - bardzo mi sie podoba, nie brudź maszyn, wszystkim się wydaje że jak przemysł to musi być brudno, olej kapie z maszyn itd.
Rekomendowane odpowiedzi