Napisano 30 Czerwiec 200618 l Witam. Pracuję właśnie nad taką vizką hali produkcyjnej. Będę w tym miejscu zamieszczał co jakiś czas postępy. Przyda się zawsze jakiś konstruktywny komentarz :) pozdrawiam :)
Napisano 30 Czerwiec 200618 l nieźle, ale co to jest? masz jakieś zdjęcia porównawcze maszyn? Pozdrawiam
Napisano 30 Czerwiec 200618 l Oj lubię takie pracki:) Chętnie bym tam wpadł i trochę pobrudził tę halę:)
Napisano 30 Czerwiec 200618 l pierwszy render naprawde super, przez chwile myslalem ze to zdjecie, ale radzilbym troche podniszczyc modele;) pozdr
Napisano 30 Czerwiec 200618 l Autor dzienks za koments Otóż z tym podbrudzeniem to jest trochę problem hehe bo Viz jest dla firmy z branży lotniczej i wierzcie mi - hmm tam jest czysto :)) te maszyny które widać na powyższych renderkach to są elektrodrążarki - maszyny które obrabiają stal łukiem elektrycznym - czytaj prądem na różnych nośnikach. Nie ma co tu się wdawać w szczegóły bo temat był by zbyt obszerny:) Powiem tylko że programuję takie maszyny w tejże właśnie firmie :) Zadaniem Vizki jest przedstawienie różnych koncepcji ustawienia maszyn dla uzyskania jak najlepszej ergonomi (że tak to nazwę)pracy. Moim zadaniem jest przedstawienie całej hali dlatego w chwili obecnej jestem na etapie modeliowania innych rodzjów maszyn co mam nadzieję wam też niebawem pokazać. pozdro ziomy
Napisano 1 Lipiec 200618 l niezle, ale ten kabel na suwnicy to ci nie wyszedł :] javor: włącz monitor ;]
Napisano 1 Lipiec 200618 l eee a ja niewidze obrazków :( + o juz widać :) no kabel kiepski - na górze powinien miec małe/ostre łuki a na dole duże
Napisano 1 Lipiec 200618 l mniam mniam, to co lubię - bardzo mi sie podoba, nie brudź maszyn, wszystkim się wydaje że jak przemysł to musi być brudno, olej kapie z maszyn itd.