Kris_R Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 Wreszcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 Dobre! Swietna kompozycja i kolorystyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 A nie powinno być \"little faNcy one\"? Jakos odruchowo zawsze tak to czytam. Praca wspaniała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 Knypek rzeczywiscie super, lubie taki klimat. Brawa, piekna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Połki Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 Dżizes! Ale fajnie to zrobiłeś:O Jak z jakiejś fachowej disnejowskiej współczesnej bajki:D Naprawdę dobra robota. Ciekawie to wygląda z tym deep-of-field i to nasycenie kolorów. Miodzio:) Pozdro[piwo] (i to duże;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 Faktycznie wspaniała praca. Świetny modeling, tekstury, oświetlenie. Nie ma się do czego przyczepić :) A planujesz to animować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondor Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 rewelacyjny basniowy klimat. szczegolnie podoba mi sie ten motylek gratuluje swietnej pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 Kris...nie bde sie powtarzal...to jest SUPER !!! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 6 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2003 dzięki wielkie za C&C... animy nie będzie bo \"little facy\" nie przeszedł przez casting... ale będą inne animy... spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 nono cos pieknego szczena mi opadla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 heh czy ty moze nie pomagales w pracach nad mrowka Z ? hehe pracka jest niesamowita ma taki klimat ze cho cgo znow brawa ! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Niestety nie :) Nie pomagałem i jeszcze bardzo bardzo długo nie będę... A może to był fuks, że tak mi pracka wyszła? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 pikne tylko ta mine ma taka ze nie wiem czy sie cieszy czy placze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Ta pracka POwala.....super ..... podoba mi sie i to bardzo :D.......masz u mnie 9,5/10 czyli duzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 ty wiesz co ja o tym mysle.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi