Maqs Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Po dlugiej, jak na mnie przerwie wrocilem:D Nic nadzwyczajnego ale zawsze cos;) tu troche wieksza wersja http://images2.fotosik.pl/95/cefe3fced0d609dd.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Nic nadzwyczajnego ale zawsze cos;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 fajne kolorki, ale twarz mało twarzowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 dlaczego ? mi sie podoba :) rozumiem, że proporcje są specjalnie zmienione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Przypomina trochę buźkę wykonana przez Krisa Kostę,ale fajnie jest ,oczy tylko za małe i odrobinę za szeroko rozstawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Super. Bardzo podoba mi sie tekstura twarzy :) Edit: Czy to blender ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 W blenderze wymodelowalem i zmapowalem glowe tylko, shader skory, troche detali, kolorki i render w zbrushu, postproces i tex tla w gimpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 łoczka zbyt wklęsłe, szejderki całkiem fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi