MSWiA Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Czemu nie można się dzisiaj dostać na główną stronę max3d.pl?? Pokazuje się tylko jakieś logo OVH. Dobrze, że chociaż forum działa.
adek Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Witam, Zmienił się serwer. Nie wszedzie jeszcze nowe DNSy sie odswieżyły. Prosze o cieprliwość (kilka dni). We wtorek powinno działać juz wszedzie. Jesli mozesz otworzyc forum strona glowna rowniez musi dzialac. Wyczysc tylko pamiec cache swojej przegladarki. Wgrywa Ci stara zawartosc. Mogą wystapić problemy z uruchomieniem strony bez www: Adres: http://max3d.pl To powinno ruszyc, jesli u kogos zacznie dzialac w takiej postaci bez "www" z przodu adresu niech da znac :) Adres: http://www.max3d.pl powinien dzialac dobrze u wiekszosci z Was. 1
xeav Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 To powinno ruszyc, jesli u kogos zacznie dzialac w takiej postaci bez "www" z przodu adresu niech da znac :) u mnie działa :)
adek Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 u mnie działa :) Super. U mnie jeszcze nei. Nie widzialem czy dobrze ustawilem. Sprawdz czy adres u gory jest bez "Www". U mnie firefox po wpisaniu bez "Www" sam je dodawal. Jesli nie ma to super. Czyli to kwestia czasu :)
adek Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Super :) Te problemy ktore ostatnio wychodzily niestety byly wina za slabego sprzetu. W tej chwili max3d stoi na serwerze innej klasy z nowym systemem, ktory od czwartku instalowalem i konfigurowalem. Problemy powinny sie skonyczyc. Jedyny minius, ze serwer jest drozszy :(
rowr Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 a jak by logo sie dalej pojawialo pod FF trzeba wyczyscic cache
Shogun 3D Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Nie wiem, czy poza mną tez ktoś tak ma, ale dzisiaj kilka razy klikając w jakiś wątek zamiast mi w niego wejść, FF chciał go pobrać... Anybody else?
chveti Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Ja się nie znam ale mi znikło 209 postów a knyshy ponad 300 o_0
xeav Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Ja się nie znam ale mi znikło 209 postów a knyshy ponad 300 o_0 ja mam gorzej mi zniknęło około 60. : wam to jakoś rozumię, ale mi!
adek Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Ja się nie znam ale mi znikło 209 postów a knyshy ponad 300 o_0 Po imporcie zostaly pewnie przeliczone liczniki. Standardowo posty nie odejmuja sie z liczby postow pod usunieciu a wiele watkow bylo usuwanych. Moze to przez to. Mam nadzieje :)
piotrek Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Ot spamerzy, każdy post liczą ;p BTW działa dobrze mechanizm wyróżniania nieprzeczytanych postów (pogrubienie)? Wchodzę ok. 19:30 na forum -> nowe posty i widzę pogrubiony jeden wątek, podczas gdy kilka poprzednich miało godziny nadejścia ostatniego posta wskazujące na to, że jeszcze ich nie widziałem.
adek Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Mintrill: tej opcji nie sprawdzalem nigdy :) Moze w ten sposob jest zaznaczone co innego. Musze poczytac. Serwer nareszczie wyrabia. Nowiutkie oprogramowanie i lepszy sprzet robia swoje. Gorzejz z "kieszenia" :)
chveti Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Ot spamerzy, każdy post liczą ;p Przez przypadek rano spojrzałem a w sumie kolega się dziwił jak można mieć 3212 postów ...a tu nagle wieczorkiem patrze 3003 :P
Georgas Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Hm dziwna sprawa wczoraj strona główna chodziła a dziś nie chodzi jest logo :|
adek Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 dzisiaj NASK zmienia serwery. Powinno byc jednak dobrze. Jakie serwery odpowiadaja jak zrobic w linii poleceń: 1) ping max3d.pl 2) ping http://www.max3d.pl
CzAk1 Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Gorzejz z "kieszenia" :) Dużo gorzej? btw. Fajny avatar...ale tamten chyba był lepszy;). Co to przedstawia?
adek Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Troche gorzej. O tyle, ze musze dokladac. Ale to moje zmartwienie na kolejny miesiac.
xeav Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 takie pytanie. czy jak dostanę pkt reputacji za jakiś post to czy po usunięciu tego posta reputacja też znika? może ktoś sprawdzi u siebie? :>
Mulczas Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 przepraszam, ale czy tylko ja nie widzę wątku "rzeczy interesujące, rzeczy zabawne"?? próbowałem wyszukać ale... NIE MA! czy to ja jestem ślepy, czy na max3d.pl jest kradziej??
xeav Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 tam miałem ok. 60 postów : to by wszystko wyjaśniało
Mulczas Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 to by wszystko wyjaśniało PRAWIE wszystko - wciąż nie wiadomo kto za***ał temat (pewnie złomiarze :D )
adek Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 oj ojoj ... To prawda. Potwierdzam. Byl blad przy watku "rzeczy interesujace".
Knysha Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 No i co teraz Adku? Wykombinujesz cos? { Szkoda watku ;/ }
adek Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Niestety tak jak odpisalem w nowym watku o tym samym tytule. Nowy watek niedlugo bedzie podobnej wielkości ;)
illy Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Nie ma rzeczy interesujacych, stracilem caly moj dorobek i ulubiony watek, nie mam co juz tu robic na forum, prosze usunac moje konto ;(
THE MANYSH TRAFO Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 hej nie macie jakiejs kopi tego wątku, na serwerze powinien byc jakis back up chyba no nie ????
weinert Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 no pokasowało posty pokasowało i po co było tyle bazgrolić? :>
illy Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 i po co było tyle bazgrolić? :> Nie znasz sie to nie gadaj. Tam cala moja historia na tym forum sie zawierala ;(
Shogun 3D Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Illy, nie marudź. Masz okazję zmienić image, zmazać grzechy naczelnego spamera forum i zapisać się w niej na nowo jako naczelny kreator w finished works...
Rekomendowane odpowiedzi