merv_ Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Tak więc postanowiłem sobie skrobnąć siakiś taki budziczek... MAX 8 + V-Ray + 15 Minut "Modelowania" i 20minut borykania się z enviroment... KOMENTUJCIE I siateczka (zapewne hkorpinski sie upomni)
JmTm00 Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Za bardzo wypolerowałeś ten stanik ;)) Pozdrawiam
XaoC Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Wrzuć HDRI, a te plane'y wyrzuć:P Materiał mi się podoba - widać, że malowany metal:)
merv_ Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Napisano 3 Lipiec 2006 wiem ale niemam porządnej mapy hdri... zrobilem teksturke ... tarczy :D jak kto chce to brac (kiepska i nie ma sie co podnicac)
merv_ Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Napisano 3 Lipiec 2006 hehe zaraz to to bedzie jeden z najkrutszych wipów na tym forum :) bo chyba go zaraz skoncze jako model... o kurde... cylinder mi wyszedl z budzika :) zaraz trza naprawic ok jednak zmiana planu.. nie będzie malowany metal... ani czarny... bedzie taki szarawy :) bo tak mi sie podoba :)
maczuga Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 fajne, ale zrób brushed material, podejrzewam że taki by tutaj najlepiej wypadl.
hkropinski Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 fajnie to wyglada, szkoda tylko ze reszty zegara nie zrobiles, ale licze ze jeszczze ją zobaczymy;PP zapewne hkorpinski sie upomni hihi... teraz juz nie;) pozdr
merv_ Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 ja wzoruje sie na tym... i taki chce zrobic tylko ze jasny... ale mam problem z hdri.. .bo zadnej ladnej mapki nie mam... musze jedna moja stara odkopac :) no i prosze ja was... daje update... jeszcze sporo do zrobienia ale zarys juz jest :)
hkropinski Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 "jeszcze sporo do zrobienia ale zarys juz jest :)" ps. co to za kamera??? pozdr
merv_ Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 ok wylaczylem to... a dla tych co nie wiedza: W ustawieniach swiatla omni idziecie na zakładke Advanced Effects i tam odznaczacie [v] Specular ps. co to za kamera??? targeted camera... a co? a takie ujecie mi sie "przypadkiem" zrobilo
Georgas Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 hm w 1 poście b ładny render wyszedł to dlaczego się go nie trzymasz tylko kombinujesz z hdri?? aha, modeł ładny
Bruneq Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 w oryginale masz jeszzce sekundnik ktorego u ciebie zabraklo... :P ahdri mozna podrac z http://www.aversis.be/extra_hdri/00.htm
Rekomendowane odpowiedzi