Napisano 7 Lipiec 200618 l Witam wszystkich. Właśnie zabrałem się do wykonywania modelu samochodu o nazwie Porsche carrera GT. Licze na wasze uwagi pozytywne i niegatywne. Pozdro.
Napisano 7 Lipiec 200618 l Autor witam ponownie zamieszczam teraz siatke modelu z dalszego etapu pracy. Pozdro.
Napisano 7 Lipiec 200618 l no fajnie tylko mam jedna uwage co do przedniego nadkola, jakos takie malo okragle;]
Napisano 8 Lipiec 200618 l całkiem przyzwoicie ale pod przednimi światłami masz jakieś dołki ale to może być tylko złudzenie i to nadkole przednie nie najładniej wyszło
Napisano 8 Lipiec 200618 l Autor całkiem przyzwoicie ale pod przednimi światłami masz jakieś dołki ale to może być tylko złudzenie i to nadkole przednie nie najładniej wyszło Dzięki za uwagi, już się biore do poprawek. Jeśli jeszcze jest cos do poprawy to pisac. :D:D Pozdro.
Napisano 9 Lipiec 200618 l Autor Witam ponownie z kolejnymi renderami. Mam nadzieję ze wam sie spodobaja. pozdrawiam.
Napisano 14 Lipiec 200618 l model taki sobie, materialy bardzo slabe, radzilbym jeszcze ich nie dawac, pozdr
Napisano 14 Lipiec 200618 l nom model felgi wymaga dopracowania a i materiały też słabe Model felgi moze jest do dopracowania ale wydaje mi sie ze materialy sa w miare ok, a nie sa az tak zle. Pozdro