hell_world Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 Witam wszystkich. Właśnie zabrałem się do wykonywania modelu samochodu o nazwie Porsche carrera GT. Licze na wasze uwagi pozytywne i niegatywne. Pozdro.
hell_world Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Napisano 7 Lipiec 2006 witam ponownie zamieszczam teraz siatke modelu z dalszego etapu pracy. Pozdro.
JohnZi Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 no fajnie tylko mam jedna uwage co do przedniego nadkola, jakos takie malo okragle;]
mrkrzysiek Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 całkiem przyzwoicie ale pod przednimi światłami masz jakieś dołki ale to może być tylko złudzenie i to nadkole przednie nie najładniej wyszło
hell_world Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Napisano 8 Lipiec 2006 całkiem przyzwoicie ale pod przednimi światłami masz jakieś dołki ale to może być tylko złudzenie i to nadkole przednie nie najładniej wyszło Dzięki za uwagi, już się biore do poprawek. Jeśli jeszcze jest cos do poprawy to pisac. :D:D Pozdro.
hell_world Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Napisano 9 Lipiec 2006 Witam ponownie z kolejnymi renderami. Mam nadzieję ze wam sie spodobaja. pozdrawiam.
hellworld Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Witam ponownie tym razem zamieszczam render felgi z opona. Pozdro :)
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 model taki sobie, materialy bardzo slabe, radzilbym jeszcze ich nie dawac, pozdr
mrkrzysiek Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 nom model felgi wymaga dopracowania a i materiały też słabe
hellworld Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 nom model felgi wymaga dopracowania a i materiały też słabe Model felgi moze jest do dopracowania ale wydaje mi sie ze materialy sa w miare ok, a nie sa az tak zle. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi