artursadlos Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 No Idea to komiks ktory powstal dobre 6 lat temu, kiedy to jeszcze raczkowalem jako rysownik. Byl to okres intensywnej nauki warsztatu i przemoznego wplywu mangi. Przedewszystkim Dragon Balla (swoja droga powstal DB Fancomic ktory popelnilem:). Komiks nie jest ukonczony. Urywa sie kiedy autentycznie nie mialem pomyslu i... zarzucilem projekt. Milego ogladania:) strona 1 strona 2 strona 3 strona 4 strona 5 strona 6 (ostatnia, wytrzymaliscie?:)
miwt Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 hahaha to sie nazywa sprytne wyjscie z problemu braku pomyslu...zajebiste wiecej takich komiskow..swietnie rysowane i z pomyslem!!;)
tweety Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 dobre dobre :) lol. człowiek guma jest da best! :d
Gość obo Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 Bardzo fajny krótki komiks. A i również od strony technicznej się nieźle prezentuje ;) Pamietam te czasy: Dragon Ball na RTL7, a potem kartka i ołówek i do dzieła :] Wtedy ja tez popełniłem kilka komiksów... jeden nawet miał dwa odcinki (razem około 60 stron ;)) Dawaj narysuj może jeszcze jakiś komiks, chętnie poczytam i pooglądam ;) Albo zapodaj tego DB Fancomica ;) Pozdro
Gordy Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 potrzebujesz scenariusza lub pismaka i tyle. WG mnie, fantastycznie rysujesz.
maciekG Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 zgodze sie z gordym, rysunkowo bardzo fajnie, ale tresc mnie jakoś nie zachwyca, no ale jak na zupełny brak pomysłu to nieźle :)
CzAk1 Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 Świetne rysunki. Dobry humorek. Wydaje się, że możesz sie odnaleźć w róznych klimatach. Pozdro CzAki
misiekhc Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 hahaha gratulejszyn bo wyszlo wypasnie!!! ...tu nie ma zartu sytuacyjnego.. :) pozdro
artursadlos Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Napisano 12 Lipiec 2006 dzieki dzieki. moze go pokoloruje i gdzies wysle:)
Vorek Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 a pocóż kolorować ? nie zabijaj takiej kreski kolorami :]
KLICEK Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 super :) bardzo mi sie podoba :) czlowiek guma ;d
Rekomendowane odpowiedzi