Napisano 13 Lipiec 200618 l Widze wszyscy swoje wiedzminy z szuflad wypuszczaja to i ja cos znalazlem :] Praca zrobiona prawie rowniutko rok temu - chyba moja pierwsza nie mangowa. Znudzily juz mi sie troche duze oczy i wlasnie od tego rysunku zaczalem rysowac troche bardziej realistycznie. Co do samego rysunku to wiem ze anatomia lezy i kwiczy, i ze zeby sie strasznie szczerza no ale mowie - to byl pierwszy powazniejszy rysunek... wiem ze poprawa w pracach przez ten rok niewielka... ale wciaz sie ucze tajemnej sztuki rysunku ;) Mozna sie pastwic - zawsze doceniam
Napisano 13 Lipiec 200618 l Czuję w tym klimat Icewind Dale :) Przyjemne. COś się strasznie widźminowo ostatnio na forum zrobiło ;] Pozdrawiam
Napisano 13 Lipiec 200618 l Nawiedziło was z tym wiedźminem. Praca fajna...tylko twarz dziwna- ale może to mi się tak wydaje.
Napisano 13 Lipiec 200618 l kurde podziwiam tą waszą cierpliwość do rysowania włosów tym wszystkim ludkom... :) u niektórych jakbyś sie zaparl to byś policzył wszystkie ;]
Napisano 13 Lipiec 200618 l No to ja się popastwię!:-) Kolorystycznie bardzo fajne. Proporcje, jak pisałeś leżą. Nie jestem expertem więc sam nie wiem czy głowa za duża czy ręce za krótkie... No i wyraz twarzy mógłby być ciut groźniejszy:-) Ogólnie bardzo miłe dla oka. Pzdr
Napisano 13 Lipiec 200618 l Ogólnie pracka jak zwykle fajna, ale proporcje, poza i twarz mi nie leżą do końca ;) Pozdro
Napisano 13 Lipiec 200618 l A widziałem to już kiedyś i byłem zachwycony.Teraz czasy się zmieniły a twój progress jest niezły a nawet bardzo dobry :)
Napisano 14 Lipiec 200618 l Miłe. Podoba mi się to żelastwo przy pasie, miecze. W porównaniu z książkowym opisem morda troche za mało zakazana ;)
Napisano 14 Lipiec 200618 l Jak juz wspomniales, anatomia troszku lezy, ale obrazek ladny :] Dziwi mnie jedynie lejec miecza w lewej rece - mieszasz style drogi panie ;]. Tenze miecz wyglada troche na robote elficka {runy po bokach lejca}, gdzie miecz trzymany w drugiej rece wyglada na wytworzonego przez czlowieka, no ale artystom mozna wszystko wybaczyc ;] Ehhh chyba znowu przeczytam cala sage + zbior opowiadan ^^ {bodajze po raz 8 badz 9 ;P}
Napisano 14 Lipiec 200618 l Autor A wzornictwo na artach gierkowych bylo - stad taki wyglad mieczy ;]
Napisano 15 Lipiec 200618 l A mi się bardzo podoba ta praca , jedyne co razi to twarz (taki dziwny grymas z tymi ząbkami) i tylnia ręka jest zdecydowanie za krótka (łokieć za wysoko) co do reszty to jest bardzo fajnie. Szczególnie ładnie wyszły ci ostrza.
Napisano 15 Lipiec 200618 l Wcale nie jestesmy w zmowie z wydawca The Witcher i nie dostajemy kasy za promocje gry:D prawda? swietny concept. tylko glowa za duza:D