Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Widze wszyscy swoje wiedzminy z szuflad wypuszczaja to i ja cos znalazlem :]

Praca zrobiona prawie rowniutko rok temu - chyba moja pierwsza nie mangowa. Znudzily juz mi sie troche duze oczy i wlasnie od tego rysunku zaczalem rysowac troche bardziej realistycznie.

Co do samego rysunku to wiem ze anatomia lezy i kwiczy, i ze zeby sie strasznie szczerza no ale mowie - to byl pierwszy powazniejszy rysunek... wiem ze poprawa w pracach przez ten rok niewielka... ale wciaz sie ucze tajemnej sztuki rysunku ;)

Mozna sie pastwic - zawsze doceniam

witcher.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czuję w tym klimat Icewind Dale :) Przyjemne. COś się strasznie widźminowo ostatnio na forum zrobiło ;]

Pozdrawiam

Napisano

Nawiedziło was z tym wiedźminem. Praca fajna...tylko twarz dziwna- ale może to mi się tak wydaje.

Napisano

kurde podziwiam tą waszą cierpliwość do rysowania włosów tym wszystkim ludkom... :) u niektórych jakbyś sie zaparl to byś policzył wszystkie ;]

Napisano

No to ja się popastwię!:-) Kolorystycznie bardzo fajne. Proporcje, jak pisałeś leżą. Nie jestem expertem więc sam nie wiem czy głowa za duża czy ręce za krótkie... No i wyraz twarzy mógłby być ciut groźniejszy:-) Ogólnie bardzo miłe dla oka. Pzdr

Napisano

Ogólnie pracka jak zwykle fajna, ale proporcje, poza i twarz mi nie leżą do końca ;)

Pozdro

Napisano

A widziałem to już kiedyś i byłem zachwycony.Teraz czasy się zmieniły a twój progress jest niezły a nawet bardzo dobry :)

Napisano

Miłe. Podoba mi się to żelastwo przy pasie, miecze. W porównaniu z książkowym opisem morda troche za mało zakazana ;)

Napisano

Jak juz wspomniales, anatomia troszku lezy, ale obrazek ladny :]

Dziwi mnie jedynie lejec miecza w lewej rece - mieszasz style drogi panie ;]. Tenze miecz wyglada troche na robote elficka {runy po bokach lejca}, gdzie miecz trzymany w drugiej rece wyglada na wytworzonego przez czlowieka, no ale artystom mozna wszystko wybaczyc ;]

Ehhh chyba znowu przeczytam cala sage + zbior opowiadan ^^ {bodajze po raz 8 badz 9 ;P}

Napisano

A mi się bardzo podoba ta praca , jedyne co razi to twarz (taki dziwny grymas z tymi ząbkami) i tylnia ręka jest zdecydowanie za krótka (łokieć za wysoko) co do reszty to jest bardzo fajnie. Szczególnie ładnie wyszły ci ostrza.

Napisano

Wcale nie jestesmy w zmowie z wydawca The Witcher i nie dostajemy kasy za promocje gry:D prawda? swietny concept. tylko glowa za duza:D