KacperSpala Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 ktoś tu jest skrzywiony / ma manię na temat motoryzacji xDDDD, ładnie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 ktoś tu jest skrzywiony / ma manię na temat motoryzacji xDDDD, ładnie zrobione. "Kazdy ma jakiegos bzika" ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 "Kazdy ma jakiegos bzika" ;PFasolki! :D Dzięki za posty. EDIT: Hmm, nie jest chyba aż tak szeroka ta tarcza, powiedziałbym że te okrągłe powierzchnie (ale fachura :D) są nawet za wąskie i ta część odprowadzająca ciepło jest za szeroka. :) Klocki hamulcowe, khem, to taki żart rozumiem. ;) http://www.auto-zatoka.com.pl/ate/ate1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 mi się model podoba mimo tych błedów o których wspomniał Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 sorry ze pytam ale nie chce mi sie wertwac wszystkich stron - tylko czy mi sie wydaje czy zaczynasz od dupy strony i modelujesz najpierw wszystkie pierdoły a body zostawiasz na koniec czy mi coś umknęło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 Jak się nie ma dokładnej wizji tego czy tamtego, to się tego nie modeluje. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 No to takie coś na dobranoc. :) Łączenie tylnego koła z nadwoziem i wewnętrzna część koła przedniego. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Macie zabawe :DDDD .siata świetna. czekamy na teksturki ! :D keep goin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 EDIT: Hmm, nie jest chyba aż tak szeroka ta tarcza, powiedziałbym że te okrągłe powierzchnie (ale fachura :D) są nawet za wąskie i ta część odprowadzająca ciepło jest za szeroka. :) Klocki hamulcowe, khem, to taki żart rozumiem. ;) http://www.auto-zatoka.com.pl/ate/ate1.jpg No i ja dalej nie widze tych klockow... a w twoim modelu te tarcze i zaciski beda widoczne... bez klockow... :/ Klocki nie sa schowane w tych zaciskach!! A ogolnie to miooood :D Czekam na zawiech :) A najbardziej nie moge sie doczekac wydechu :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2006 Ale mi się nie chce tego robić Wiktor. ;) Już zabardzo detalizowałem to co jest i po eksporcie będzie nadwyżka poly i też z tego powodu nie będę tego robił. //Piszę tu o klockach oczywiście// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 RA: spoooko - wiem ze to klopot z tym eksportem i iloscia poly... :/ Ale umiejetnosci jezeli chodzi o nurbsy to ty masz :) A fura sie mi podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 ej, no co jest?! ja sie obijam ale mam usprawiedliwienie:) a Ty? dawać tu kolejne apdejty, ale już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 No byloby ciekawie porownywac progress 2 podobnych prac... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Khem, ten tego, kiedyś na pewno go skończę, teraz straciłem zapał i czasu na modelowanie nie mam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi