Napisano 30 Lipiec 200618 l ktoś tu jest skrzywiony / ma manię na temat motoryzacji xDDDD, ładnie zrobione.
Napisano 30 Lipiec 200618 l KacperSpala napisał: ktoś tu jest skrzywiony / ma manię na temat motoryzacji xDDDD, ładnie zrobione. "Kazdy ma jakiegos bzika" ;P
Napisano 30 Lipiec 200618 l Autor ..:: Wiktor ::.. napisał: "Kazdy ma jakiegos bzika" ;PFasolki! :D Dzięki za posty. EDIT: Hmm, nie jest chyba aż tak szeroka ta tarcza, powiedziałbym że te okrągłe powierzchnie (ale fachura :D) są nawet za wąskie i ta część odprowadzająca ciepło jest za szeroka. :) Klocki hamulcowe, khem, to taki żart rozumiem. ;) http://www.auto-zatoka.com.pl/ate/ate1.jpg
Napisano 30 Lipiec 200618 l sorry ze pytam ale nie chce mi sie wertwac wszystkich stron - tylko czy mi sie wydaje czy zaczynasz od dupy strony i modelujesz najpierw wszystkie pierdoły a body zostawiasz na koniec czy mi coś umknęło ?
Napisano 30 Lipiec 200618 l Autor Jak się nie ma dokładnej wizji tego czy tamtego, to się tego nie modeluje. ;)
Napisano 30 Lipiec 200618 l Autor No to takie coś na dobranoc. :) Łączenie tylnego koła z nadwoziem i wewnętrzna część koła przedniego. pozdrawiam
Napisano 31 Lipiec 200618 l RA napisał: EDIT: Hmm, nie jest chyba aż tak szeroka ta tarcza, powiedziałbym że te okrągłe powierzchnie (ale fachura :D) są nawet za wąskie i ta część odprowadzająca ciepło jest za szeroka. :) Klocki hamulcowe, khem, to taki żart rozumiem. ;) http://www.auto-zatoka.com.pl/ate/ate1.jpg No i ja dalej nie widze tych klockow... a w twoim modelu te tarcze i zaciski beda widoczne... bez klockow... :/ Klocki nie sa schowane w tych zaciskach!! A ogolnie to miooood :D Czekam na zawiech :) A najbardziej nie moge sie doczekac wydechu :)
Napisano 31 Lipiec 200618 l Autor Ale mi się nie chce tego robić Wiktor. ;) Już zabardzo detalizowałem to co jest i po eksporcie będzie nadwyżka poly i też z tego powodu nie będę tego robił. //Piszę tu o klockach oczywiście//
Napisano 31 Lipiec 200618 l RA: spoooko - wiem ze to klopot z tym eksportem i iloscia poly... :/ Ale umiejetnosci jezeli chodzi o nurbsy to ty masz :) A fura sie mi podoba :D
Napisano 26 Wrzesień 200618 l ej, no co jest?! ja sie obijam ale mam usprawiedliwienie:) a Ty? dawać tu kolejne apdejty, ale już!
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Autor Khem, ten tego, kiedyś na pewno go skończę, teraz straciłem zapał i czasu na modelowanie nie mam. :)