Napisano 15 Lipiec 200618 l Witam i ja zaczynam coś skrobać :) będzie w tym dużo seksapilu oraz latexu :) żechyba coś mi sie odmieni. Jakiegoś konkretnego konceptu nie mam ale coś sie wymyśli :). Póki co poniżej obecny progress. pzdr.
Napisano 16 Lipiec 200618 l no rewelka max :) moglbys pokazac siateczke i zblizenie (siateczki) na dlonie(plis) pozdro
Napisano 16 Lipiec 200618 l Ładnie ale pomysł budzi we mnie obawy. Obyś nie przesadził z latexem bo zrobi sie niesmacznie. No chyba, że ktoś bardzo lubi te klimaty. :P
Napisano 17 Lipiec 200618 l Max, ty jestes pełnoletni? Bo przy wątku powinieneś dać klauzulę, że wątek zawiera treści kontrowersyjne i wstęp jest tylko dla pełnoletnich...
Napisano 17 Lipiec 200618 l Autor hehe spokojnie :) wszystko będzie zakryte, aczkolwiek w ciekawy sposób :) dzięki za komentarze :) :* już (zapewne jutr0 ) update całego modelu :) a później teksturki :).
Napisano 19 Lipiec 200618 l Autor ja odpadam panowie :\ jutro do gdańska wyjeżdzam i sie nie wyrobie ... ale model skończe tyle że nie na termin ;) ;(
Napisano 19 Lipiec 200618 l Piersi są bajeranckie :d (takie akurat na dłoń ^^). EDIT:O mój bosze,Max ty masz 17 lat . No w sumie nic dziwnego, w tym wieku to ma się na hd po tysiące referek ;)
Napisano 2 Wrzesień 200618 l PAINbringer napisał: Piersi są bajeranckie :d (takie akurat na dłoń ^^). EDIT:O mój bosze,Max ty masz 17 lat . No w sumie nic dziwnego, w tym wieku to ma się na hd po tysiące referek ;) hahahaha!!! toś dowalił Pain - dobree!!! :D:D:D:D:D