max_1989 Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Witam i ja zaczynam coś skrobać :) będzie w tym dużo seksapilu oraz latexu :) żechyba coś mi sie odmieni. Jakiegoś konkretnego konceptu nie mam ale coś sie wymyśli :). Póki co poniżej obecny progress. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 obskakujesz tym modelem 2 bitwy na raz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 no rewelka max :) moglbys pokazac siateczke i zblizenie (siateczki) na dlonie(plis) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 no no ladnie Max ale mnie sie nie podoba :P:P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Ładnie ale pomysł budzi we mnie obawy. Obyś nie przesadził z latexem bo zrobi sie niesmacznie. No chyba, że ktoś bardzo lubi te klimaty. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 latex, bicze, pejcze, kagańce - max trzymam za ciebie kciuki :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Max, ty jestes pełnoletni? Bo przy wątku powinieneś dać klauzulę, że wątek zawiera treści kontrowersyjne i wstęp jest tylko dla pełnoletnich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 hehe spokojnie :) wszystko będzie zakryte, aczkolwiek w ciekawy sposób :) dzięki za komentarze :) :* już (zapewne jutr0 ) update całego modelu :) a później teksturki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 ja odpadam panowie :\ jutro do gdańska wyjeżdzam i sie nie wyrobie ... ale model skończe tyle że nie na termin ;) ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Piersi są bajeranckie :d (takie akurat na dłoń ^^). EDIT:O mój bosze,Max ty masz 17 lat . No w sumie nic dziwnego, w tym wieku to ma się na hd po tysiące referek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Piersi są bajeranckie :d (takie akurat na dłoń ^^). EDIT:O mój bosze,Max ty masz 17 lat . No w sumie nic dziwnego, w tym wieku to ma się na hd po tysiące referek ;) hahahaha!!! toś dowalił Pain - dobree!!! :D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi