Napisano 10 Wrzesień 200321 l Kto by przypuszczał że lubisz fotografować martwą naturkę. A i widzę że lubisz uderzać w wymowny deseń.
Napisano 10 Wrzesień 200321 l Pazzi....powiedz szczerze....robisz to specjalnie prawda?:P:P:D:D:D pozdr
Napisano 10 Wrzesień 200321 l Autor to był pomysł, koncept, idea.... chciałam coś powiedziec...... czy banan moze mówić? ...prowokujace jest cos wowczas gdy \"obraz\" (jakikolwiek;...i wcale nie musi to być obraz) podrywa myśli, przypomina o czymś co jest dobrze znane... taka jestem i takie są moje obrazki
Napisano 10 Wrzesień 200321 l e tam, prowokacja, skojarzenie w sumie nie jest jakies szczegolnie nowe, ale i tak mi sie podoba, znaczy fotki mogly by byc troszke lepsze technicznie, ale i tak spoks, bardzo fajne.
Napisano 10 Wrzesień 200321 l a ja zacytuje tu moja znajoma. \"skojarzenia sa problemem kojarzacego\" niestety takze i moim. fajne. niezl pomysl
Napisano 11 Wrzesień 200321 l A ja zacytuję moją sąsiadkę. \"Przepraszam, gdzie można dostać takie duże banany?\"
Napisano 11 Wrzesień 200321 l W jasnych chyba za duży kontrast- forma się ciut spłaszcza i gubi... no i fotki rozmyte (drżenie rąk ? :) ). Fajny pomysł.
Napisano 11 Wrzesień 200321 l ekhmm, mw4d, wiesz troszke ostrozniej z doborem slowi please.... bez buractwa mowiac ogledniej.
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Autor jakość ma być tu na drugim planie bo są to skany z filmu (nawet to nie jest diapozytyw) więc nie można liczyć na jakość...... zresztą zrobione na starym jeszcze skanerze. zdjęcia byłyby dobre gdybym wywołała je w ciemni lecz takowej tu i teraz nie posiadam.... to takie krótkie usprawiedliwienie co do jakości) jednak treść odgrywa tu ważniejszą dla mnie rolę... a....... \"skojarzenia są problemem kojarzącego\":) dzięki za posty!
Napisano 12 Wrzesień 200321 l ej no! biguś, no co ty przeciez z zartem to mowie co ty... tak powaznie to biezesz :) co do fotografi to lepszych bym nie zrobil zreszta to tez jest w koncu sztuka :D
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Bigle, Ty dżentelmenie:D Mi sie pomysl nie podoba, bo to nic odkrywczego :P
Napisano 13 Wrzesień 200321 l jednak treść odgrywa tu ważniejszą dla mnie rolę... a....... \"skojarzenia są problemem kojarzącego\":) dzięki za posty! Cóż, IMHO treści tu niewiele, za to skojrzeń dużo, czemu pomaga wielce adekwatna charaktetyzacja fotografowanego obiektu.
Napisano 13 Wrzesień 200321 l szkoda, że tak mało \"witalne\"... takie samotne w tej przestrzeni... tak zawieszone i stęsknione... technicznie światło mogłoby być ciekawsze dużo ciekawsze ;)
Napisano 14 Wrzesień 200321 l Z kolegi jak widzę pod wpływem bananów poeta wychodzi... Bananowe pole rośnie wokół mnie !!