Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kto by przypuszczał że lubisz fotografować martwą naturkę. A i widzę że lubisz uderzać w wymowny deseń.

Napisano

Pazzi....powiedz szczerze....robisz to specjalnie prawda?:P:P:D:D:D

pozdr

Napisano
  • Autor

to był pomysł, koncept, idea.... chciałam coś powiedziec......

czy banan moze mówić?

...prowokujace jest cos wowczas gdy \"obraz\" (jakikolwiek;...i wcale nie musi to być obraz) podrywa myśli, przypomina o czymś co jest dobrze znane...

taka jestem i takie są moje obrazki

Napisano

e tam, prowokacja, skojarzenie w sumie nie jest jakies szczegolnie nowe, ale i tak mi sie podoba, znaczy fotki mogly by byc troszke lepsze technicznie, ale i tak spoks, bardzo fajne.

Napisano

a ja zacytuje tu moja znajoma. \"skojarzenia sa problemem kojarzacego\" niestety takze i moim. fajne. niezl pomysl

Napisano

A ja zacytuję moją sąsiadkę. \"Przepraszam, gdzie można dostać takie duże banany?\"

Napisano

W jasnych chyba za duży kontrast- forma się ciut spłaszcza i gubi... no i fotki rozmyte (drżenie rąk ? :) ). Fajny pomysł.

Napisano
  • Autor

jakość ma być tu na drugim planie bo są to skany z filmu (nawet to nie jest diapozytyw) więc nie można liczyć na jakość...... zresztą zrobione na starym jeszcze skanerze.

zdjęcia byłyby dobre gdybym wywołała je w ciemni lecz takowej tu i teraz nie posiadam.... to takie krótkie usprawiedliwienie co do jakości)

jednak treść odgrywa tu ważniejszą dla mnie rolę...

a....... \"skojarzenia są problemem kojarzącego\":)

dzięki za posty!

Napisano

ej no! biguś, no co ty przeciez z zartem to mowie co ty... tak powaznie to biezesz :) co do fotografi to lepszych bym nie zrobil zreszta to tez jest w koncu sztuka :D

Napisano

Bigle, Ty dżentelmenie:D

Mi sie pomysl nie podoba, bo to nic odkrywczego :P

Napisano
jednak treść odgrywa tu ważniejszą dla mnie rolę...

a....... \"skojarzenia są problemem kojarzącego\":)

dzięki za posty!

Cóż, IMHO treści tu niewiele, za to skojrzeń dużo, czemu pomaga wielce adekwatna charaktetyzacja fotografowanego obiektu.

Napisano

szkoda, że tak mało \"witalne\"... takie samotne w tej przestrzeni... tak zawieszone i stęsknione...

technicznie światło mogłoby być ciekawsze

dużo ciekawsze ;)

Napisano

Z kolegi jak widzę pod wpływem bananów poeta wychodzi...

Bananowe pole rośnie wokół mnie !!