Napisano 16 Lipiec 200618 l postać wampira do gry mmorpg :) zawsze miałam problemy z męskimi postaciami... doszłam dziś do wniosku, że rysowanie pięknych facetów jest trudniejsze, niż rysowanie pięknych kobiet... w przypadku kobiet wystarczy tylko zaznaczyć rysy twarzy i skupić się na oczach. mężczyźni mają o wiele więcej rysów, którymi wyrażają swój charakter, twarz ładnej kobiety to gładka lalka... http://img204.imageshack.us/img204/5957/lowcassfq8.jpg do rzeczy... nie mam pojecia co dalej? czarno-biały, pokolorować?
Napisano 16 Lipiec 200618 l No ale jak przystało na płeć brzydszą wystarczy ją brzydszą narysować i w zasadzie już problem z głowy:P Co do tej teorii z prostotą rysowania kobiet w przeciwieńswie do mężczyzn to bym nie przesadzał, to tylko kwestia praktyki i znalezienia kilku cech wyróżniających daną płeć. np szersza szczęka, bardziej zarysowane mięśnie, czy zarost. P.S. Koniecznie zrób jakiś światłocień a nie sam obrys. A nawet jak pracujesz tylko linią to powinnaś bardziej zróżnicować jej grubość.
Napisano 16 Lipiec 200618 l a ja bym radził pokolowrować :).. taki troche ludzki, a tak można podkreslić czerwone oczy, bladą cere, czarny strój :) czy inne klimatyczne niuanse...
Napisano 24 Lipiec 200618 l Specem od 2d to ja nie jestem ale jedno wiem jak sie za cos zabierasz to to dokończ (bo zapowiada sie dobrze) a nie nie chce mi sie :( zycie stracilo smak. Powodzenia w dalszej pracy ;)
Napisano 24 Lipiec 200618 l Thorga, nie marudź. Jak chcesz się wypłakać, to zapraszam na gg. Ale potem do roboty. :)
Napisano 24 Lipiec 200618 l niezbyt godnei wyglada ten wampir, ma cos z kastrata..... moze powinien byc neico.. potezniejszy?