Bombel Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Cieść;) Zaczynam sobie imho najfajniejszy samolot z 2WW Consolidated B-24. Tyle mam na razie,troche mało, ale dzisiaj zacząłem:
Lucas Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Powodzenia, to spory bombowiec więc trochę się narobisz:) Jak na razie owiewka nieco odstaje.
AnyMan Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Coś mi się zdaje, że "ożebrowanie" tej przedniej owiewki jest o wiele za grube. Pokaż siatkę. Tak generalnie, to życzę powodzenia;)
goran Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Też mam wrażenie że owiewka dziobu ma za grube ożebrowanie. Jaką techniką ją wykonałeś? Też niedługo (u mnie to może być bardzo długo) mam zamiar wziąść się za jakieś latadło więc jakbyś mógł coś więcej powiedzieć o technice wykonania ;-) Życzę powodzenia. Będę pilnie śledził postępy
Lukasz2244 Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Uuuuu czeka Cie duzo pracy przy tym modelu. trzymam kciuki za Ciebie i zycze powodzenia!!!!. Goran Ziomalu odezwij sie na gg. Wymienimy doswiadczenia :).. Pozdrawiam Łukasz
Bombel Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Napisano 18 Lipiec 2006 goranWięc tak:P zrobilem obrazek coby wytłumaczyć:P 1.takie cuś zrobiłem z bluprinta i patrząc na fotki 2.użyłem smooht shift z minusową wartością coby sie tak wyekstrudowało ładnie do środka:)(nie wiem jakim toolem tak w maksie można bo w LW robie;) 3.Nie wiem poco toto dałem:P Przy okazji poprawiłem te żeberka coby nie były takie grubaśne i mozecie sobie siate obczaić:)
goran Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 Dzieki. Fajnie Ci to wychodzi. A jak reszta kadłuba? Troszkę liznąłem LW więc wiem o czym mowa. Teraz "uczę" sie maxa, zobaczymy co z tego będzie ;-)
jaccunio Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 to byla masznyna:) zycze powodzenia bo to duze przedsiewziecie jest. pzdr
cta Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 w każdym temacie w którym nikt sie nie odpowiadał 2 miechy lub dłużej też sie wpiszesz? ;))))
goran Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Jak mi się temat podoba to tak. Może autorowi potrzeba po prostu "kopa na rozpęd" i wróci do wątku. Jeżeli Ci to przeszkadza to zapraszam na GG
Rekomendowane odpowiedzi