Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam

Pracka jest ukonczona w jaki艣 60% , przedstawia star膮 komode z r贸偶nymi pami膮tkami Mam zamiar dostawic tu jeszcze jakis klaser, figurke, cygaro, no i nie wiem co jeszcze.

Prosze o jakie艣 sugestnie na temat tego co m贸g艂bym tu zmieni膰

(nie licz膮c oczywi艣cie nieoteksturowanych jeszcze obiektow), oraz jake jeszcze

pamiatku tu wladowac ;]

komoda2pg1.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wy艣wietle艅 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajnie ale nie zacialaj tej pracy za du偶o przedmiot贸w to tez nie dobrze:)

Pozdrawiam

Napisano

A ja lubi臋, gdy du偶o rzeczy jest upchanych na si艂臋.;)

Pozdro

Napisano
  • Autor

heh, stare rzeczy s膮 wyblak艂e.

Tomu艣, chodzi mi wlasnie o to zeby bylo dosc obficie starych rupieci

(ale masz racje, co za duzo to nie zdrowo ;P )

Napiszcie cos o teksturkach i oswietleniu, (jest to moja pierwsza pracka wystawiona na forum, wiec chcialbym sie jak najwiecej dowiedziec tego, na jakim stoi ona poziome)

Napisano

oswietlenie zrob bardziej zywe to nie bedzie taka wyblakla ta praca i monotonna, przydal by sie tez kurz i pajeczyny bo teraz to wyglada jak by przed chwila porozstawiane stare rzeczy dla picu;)

Napisano
  • Autor

Witam, nareszcie wrocilem z wakacji i moge wziasc sie troche za robote ;)

Znalazlem wczoraj (raczej dzisiaj) troche czasu i zrobilem taki tam klaser, wymienilem materialy oraz pobawilem sie troche oswietleniem. Napiszcie co i jak moge tu jeszcze pozmieniac.

komodacl0.jpg

Napisano

Teraz wyglada duzo lepiej. Sprobuj (jak ktos mowil juz wczesniej) doda膰 kurz, bedzie bardziej klimatycznie

Napisano
  • Autor

chodzi ci o kurz w powietrzu, czy taki juz opadniety? (z tym drugim moze byc problem :] )

Czy zna ktos dobry sposob na zrobienie pajeczyn? Nie wiem czy zrobic je ze splainow, czy lepiej bedzie zwykly plane z odpowiednim opacity?

Napisano

chodzi艂o mi o kurz w powietrzu

chyba szybsze i 艂atwiejsze bedzie opacity

Napisano

za ostre cienie;]ale jako艣 nie mam pomys艂u na twoj膮 prace

pozdrawiam

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci