Napisano 18 Lipiec 200618 l Witam Pracka jest ukonczona w jakiś 60% , przedstawia starą komode z różnymi pamiątkami Mam zamiar dostawic tu jeszcze jakis klaser, figurke, cygaro, no i nie wiem co jeszcze. Prosze o jakieś sugestnie na temat tego co mógłbym tu zmienić (nie licząc oczywiście nieoteksturowanych jeszcze obiektow), oraz jake jeszcze pamiatku tu wladowac ;]
Napisano 18 Lipiec 200618 l Bardzo fajnie ale nie zacialaj tej pracy za dużo przedmiotów to tez nie dobrze:) Pozdrawiam
Napisano 19 Lipiec 200618 l Autor heh, stare rzeczy są wyblakłe. Tomuś, chodzi mi wlasnie o to zeby bylo dosc obficie starych rupieci (ale masz racje, co za duzo to nie zdrowo ;P ) Napiszcie cos o teksturkach i oswietleniu, (jest to moja pierwsza pracka wystawiona na forum, wiec chcialbym sie jak najwiecej dowiedziec tego, na jakim stoi ona poziome)
Napisano 20 Lipiec 200618 l oswietlenie zrob bardziej zywe to nie bedzie taka wyblakla ta praca i monotonna, przydal by sie tez kurz i pajeczyny bo teraz to wyglada jak by przed chwila porozstawiane stare rzeczy dla picu;)
Napisano 6 Sierpień 200618 l Autor Witam, nareszcie wrocilem z wakacji i moge wziasc sie troche za robote ;) Znalazlem wczoraj (raczej dzisiaj) troche czasu i zrobilem taki tam klaser, wymienilem materialy oraz pobawilem sie troche oswietleniem. Napiszcie co i jak moge tu jeszcze pozmieniac.
Napisano 6 Sierpień 200618 l Teraz wyglada duzo lepiej. Sprobuj (jak ktos mowil juz wczesniej) dodać kurz, bedzie bardziej klimatycznie
Napisano 6 Sierpień 200618 l Autor chodzi ci o kurz w powietrzu, czy taki juz opadniety? (z tym drugim moze byc problem :] ) Czy zna ktos dobry sposob na zrobienie pajeczyn? Nie wiem czy zrobic je ze splainow, czy lepiej bedzie zwykly plane z odpowiednim opacity?
Napisano 6 Sierpień 200618 l chodziło mi o kurz w powietrzu chyba szybsze i łatwiejsze bedzie opacity