malik Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Witam Pracka jest ukonczona w jakiś 60% , przedstawia starą komode z różnymi pamiątkami Mam zamiar dostawic tu jeszcze jakis klaser, figurke, cygaro, no i nie wiem co jeszcze. Prosze o jakieś sugestnie na temat tego co mógłbym tu zmienić (nie licząc oczywiście nieoteksturowanych jeszcze obiektow), oraz jake jeszcze pamiatku tu wladowac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Bardzo fajnie ale nie zacialaj tej pracy za dużo przedmiotów to tez nie dobrze:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 A ja lubię, gdy dużo rzeczy jest upchanych na siłę.;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 hjakies to takie wyblakle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malik Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 heh, stare rzeczy są wyblakłe. Tomuś, chodzi mi wlasnie o to zeby bylo dosc obficie starych rupieci (ale masz racje, co za duzo to nie zdrowo ;P ) Napiszcie cos o teksturkach i oswietleniu, (jest to moja pierwsza pracka wystawiona na forum, wiec chcialbym sie jak najwiecej dowiedziec tego, na jakim stoi ona poziome) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 oswietlenie zrob bardziej zywe to nie bedzie taka wyblakla ta praca i monotonna, przydal by sie tez kurz i pajeczyny bo teraz to wyglada jak by przed chwila porozstawiane stare rzeczy dla picu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malik Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 Witam, nareszcie wrocilem z wakacji i moge wziasc sie troche za robote ;) Znalazlem wczoraj (raczej dzisiaj) troche czasu i zrobilem taki tam klaser, wymienilem materialy oraz pobawilem sie troche oswietleniem. Napiszcie co i jak moge tu jeszcze pozmieniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 no, juz duzo lepiej, zaczyna mi sie podobac!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Teraz wyglada duzo lepiej. Sprobuj (jak ktos mowil juz wczesniej) dodać kurz, bedzie bardziej klimatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malik Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 chodzi ci o kurz w powietrzu, czy taki juz opadniety? (z tym drugim moze byc problem :] ) Czy zna ktos dobry sposob na zrobienie pajeczyn? Nie wiem czy zrobic je ze splainow, czy lepiej bedzie zwykly plane z odpowiednim opacity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 chodziło mi o kurz w powietrzu chyba szybsze i łatwiejsze bedzie opacity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Nie podobają mi się te żaluzje. Zbyt pstrokato to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 za ostre cienie;]ale jakoś nie mam pomysłu na twoją prace pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi