Leru Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Yeah! Wojownicze Żółwie Ninja powracają w nowej szacie generowanej komputerowo http://www.apple.com/trailers/wb/teenagemutantninjaturtles/tmnt_large.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 jaa zółwie ninja byly spoko bo smigali na deskorolkach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Suuuuper sie zapowiada...a juz myslałem ze żółwie wyszły z mody...a tu prosze...:) ciekawe kiedy bedą u nas wyświetlac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Leru a ty utożsamiasz się z żółwiem ninja ? Zapowiada sie lepiej niż wszystkie co wyszły do tej pory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Superowo, od dluzszego czasu planuje zrobic cala czworke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 od dluzszego czasu planuje zrobic cala czworke :) To nie będzie trudne (Array) - material editor, rgb - assign to opaska ;) Zółwie są niezniszczalne Fajne maja kaloryfery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Hindus robie inne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Yeah! Turtlesy żyją! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2006 hindus -> zawsze zamawiałem Michaelangela ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Ogladałem trailer...bardzo mi sie pobobał. 3D bardzo fajne, takie klimatyczne miasto, bardzo komiksowe...trailer niby taki powazny...a tu na końcu taki zgonik...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 No jak narazie to strasznie powaznie, mimo tej "wpadki" na koncu ;P -- nie takie Wojownicze Zolwie pamietam - chocby z kreskowki badz filmow ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Mimo tego, że nie gustuję w takich opowiastkach, to trailerek fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 nigdy ich nie trawiłem, ta bajka jest chora. Samurai Jack, to jest coś! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 ja zawsze bylem Rafaello, ten w czerwonej opasce. Do niedawna mialem nawet plakat na drzwiach hehe, ale obciach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi