Napisano 21 Lipiec 200618 l Yeah! Wojownicze Żółwie Ninja powracają w nowej szacie generowanej komputerowo http://www.apple.com/trailers/wb/teenagemutantninjaturtles/tmnt_large.html
Napisano 21 Lipiec 200618 l Suuuuper sie zapowiada...a juz myslałem ze żółwie wyszły z mody...a tu prosze...:) ciekawe kiedy bedą u nas wyświetlac
Napisano 21 Lipiec 200618 l Leru a ty utożsamiasz się z żółwiem ninja ? Zapowiada sie lepiej niż wszystkie co wyszły do tej pory :)
Napisano 21 Lipiec 200618 l od dluzszego czasu planuje zrobic cala czworke :) To nie będzie trudne (Array) - material editor, rgb - assign to opaska ;) Zółwie są niezniszczalne Fajne maja kaloryfery ;)
Napisano 21 Lipiec 200618 l Ogladałem trailer...bardzo mi sie pobobał. 3D bardzo fajne, takie klimatyczne miasto, bardzo komiksowe...trailer niby taki powazny...a tu na końcu taki zgonik...;)
Napisano 21 Lipiec 200618 l No jak narazie to strasznie powaznie, mimo tej "wpadki" na koncu ;P -- nie takie Wojownicze Zolwie pamietam - chocby z kreskowki badz filmow ;P
Napisano 21 Lipiec 200618 l nigdy ich nie trawiłem, ta bajka jest chora. Samurai Jack, to jest coś! :D
Napisano 21 Lipiec 200618 l ja zawsze bylem Rafaello, ten w czerwonej opasce. Do niedawna mialem nawet plakat na drzwiach hehe, ale obciach :D