Bhaal Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 hejka, niedawno zacząłem się bawić w modelowanie organiczne i taką statue sobie rzeźbie :) pracka robiona w Mayi i Mudboxie.
pit17 Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Moim zdaniem wyglada calkiem calkiem tylko popraw troche okolice bioder i ta wypuklosc na nogach bo jakos dziwnie wyglada no i oczywiscie zapodaj model tej pani bo bez niej pracka nie bedzie miala uroku:) aha jakbys mogl to wrzuc siateczke pozdrawiam i powodzenia
Bhaal Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Napisano 23 Lipiec 2006 ta wypukłość to kolano :P stóp jeszcze nie ma to dlatego może śmiesznie wyglądać. model mam na stoliku :) z siateczki nic raczej nie zobaczysz bo jest za gęsta gdyż w Mudboxie robie pozdro
Shogun 3D Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Nice, ale kolano za nisko i... ma chyba za dużo wody... kobiece kolanka są delikatne i drobne...
Bhaal Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Napisano 23 Lipiec 2006 poprawiłem to kolanko troche i dorobiłem co nie co :)
piotrek Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 To facet, czy kobitka? Sądząc po piersiach - kobieta, ale jakaś taka nieźle przypakowana. Jeśli to kolano jest takie wielkie, to dorób jej brzuszek, co by realistycznie wyglądała :>
Bhaal Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Napisano 23 Lipiec 2006 kurcze no nie moge więcej tego kolana mniejszego robić bo na statuetce takie dosyć spore jest :) no faktycznie troche przesadziłem z tą ręką hehe. no co kobita dużo pracowała (bez skojarzeń zbereźnych :) )
Shogun 3D Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Napisz, że to wzorowa kołchoźnica - praczka, to wszystko będzie ok, z kolanami praczki włącznie...
brumugun Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Może to greczynka. one mają duże kolana. btw martwi mnie co innego te minifaldki na dolnej czesci, chyba zbyt wczesnie zaczeles rzezbic w mega gestej siatce, staraj sie maksymalnie nadawac ksztalt juz na mniej poligonowym modelu. Pozdro. Mudbox lepsze to od Zbrusha? Sorry mialem binda w menedzerze hasel pod ctrl+alt+a i mi wyslal posta dobrze ze hasla nie dokleił. xD
Bhaal Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Napisano 23 Lipiec 2006 brumungun - greczyna to jest bo to jakaś grecka bogini a statuetke właśnie tam kupiłem :D
Bhaal Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Napisano 23 Lipiec 2006 no jeszcze wróce do fałdów jak skończe głowe. czy lepszy to nie wiem... ma mniej opcji z tego co zauważyłem , zbrusha mało używałem (zaczynałem) ale za to sterowanie i interface jest lepszy (dla mnie) w mudboxie.
chveti Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 ale za to sterowanie i interface jest lepszy (dla mnie) w mudboxie. No otóż to :) Gdyby jeszcze szybciej działał przy większych ilościach poly ;) Jak dla mnie wypas.Jaki level i jaki polycount?
hkropinski Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 ciekawe, mi sie bardszo podoba, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi