Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hejka, niedawno zacząłem się bawić w modelowanie organiczne i taką statue sobie rzeźbie :) pracka robiona w Mayi i Mudboxie.

statue01yd8.th.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moim zdaniem wyglada calkiem calkiem tylko popraw troche okolice bioder i ta wypuklosc na nogach bo jakos dziwnie wyglada

no i oczywiscie zapodaj model tej pani bo bez niej pracka nie bedzie miala uroku:)

aha jakbys mogl to wrzuc siateczke

pozdrawiam i powodzenia

Napisano
  • Autor

ta wypukłość to kolano :P stóp jeszcze nie ma to dlatego może śmiesznie wyglądać. model mam na stoliku :) z siateczki nic raczej nie zobaczysz bo jest za gęsta gdyż w Mudboxie robie

pozdro

Napisano

To facet, czy kobitka?

Sądząc po piersiach - kobieta, ale jakaś taka nieźle przypakowana. Jeśli to kolano jest takie wielkie, to dorób jej brzuszek, co by realistycznie wyglądała :>

Napisano
  • Autor

kurcze no nie moge więcej tego kolana mniejszego robić bo na statuetce takie dosyć spore jest :) no faktycznie troche przesadziłem z tą ręką hehe. no co kobita dużo pracowała (bez skojarzeń zbereźnych :) )

Napisano

Może to greczynka. one mają duże kolana. btw martwi mnie co innego te minifaldki na dolnej czesci, chyba zbyt wczesnie zaczeles rzezbic w mega gestej siatce, staraj sie maksymalnie nadawac ksztalt juz na mniej poligonowym modelu. Pozdro. Mudbox lepsze to od Zbrusha?

Sorry mialem binda w menedzerze hasel pod ctrl+alt+a i mi wyslal posta dobrze ze hasla nie dokleił. xD

Napisano
  • Autor

brumungun - greczyna to jest bo to jakaś grecka bogini a statuetke właśnie tam kupiłem :D

Napisano
  • Autor

no jeszcze wróce do fałdów jak skończe głowe. czy lepszy to nie wiem... ma mniej opcji z tego co zauważyłem , zbrusha mało używałem (zaczynałem) ale za to sterowanie i interface jest lepszy (dla mnie) w mudboxie.

Napisano
ale za to sterowanie i interface jest lepszy (dla mnie) w mudboxie.

No otóż to :) Gdyby jeszcze szybciej działał przy większych ilościach poly ;)

Jak dla mnie wypas.Jaki level i jaki polycount?