Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ot wymyśliła mi się parodia "The ring" z duchem idącym korytarzem- słychać trzeszczące dźwięki, światła migoczą, postać zbliża się do kamery po czym dostaje drzwiami. SKończyć pewnie jak zwykle nie skończę ale mam sporo zabawy z postacią

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

szkoda ze fabole zdradziles cala...hemmmm noooo sie ciekawie zapowiada kciukacze trzymam...twarz bedzie widac???

Napisano

hehe, pomysł przedni, o wykonanie się nie boję, ale skończ proszę. ;)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Kurde, a ja już miałem jakieś zboczone skojarzenia...

Napisano
  • Autor

Muszę jej buciki zmienić (te są pożyczone z innego modelu robionego wcześniej) ale tak czy tak mam mnóstwo radości :D

Napisano
  • Autor

Zmienione buty. Jeszcze falbanki na koszuli nocnej i biorę się za otoczenie :D

Napisano

Nie moge sie doczekac koncowego efektu. Jezeli projekt dobiegnie konca, zapowiada sie bardzo fajna animacja:P Trzymam kciuki!!

Napisano

Hie hie, super dreniaki, aż się prosi żeby jej sposób chodzenia był od nich mocno uzależniony. :) Żeby chodziła tak twardo i z gwałtownymi stąpnięciami.

pozdrawiam

Napisano

Zgaje się że ładną siatkę zrobiłeś. No niestety reszty nie widać:(

Powodzenia dalej:)

Napisano
  • Autor

Nie wytrzymałem i wrzuciłem materiały :). Dam jej chyba na czoło plasterek na krzyż, nie jestem też pewien czy włosów nie zmienić na coś co nie będzie się tak świecić ale póki co bawię się świetnie :D

Tak sobie myślę że nie ma sensu zagęszczać siatki do cartoona- ma się szybko liczyć i dawać fun a nie udawać high end produkcje teamów fachowców.

Napisano
  • Autor

E tam, nie znacie się na sztuce, profani ;)

(coś z tym porobię, dzięki za radę)

Napisano

Tę fryzurkę można by delikatnie zgwałcić zBrushem, może by coś z tego wyszło ciekawszego jeszcze. :)

Napisano
  • Autor

No dobra, zarigowana, cartoony na miejscu, można animować :)