sikham Napisano 17 Listopad 2003 Autor Share Napisano 17 Listopad 2003 a wiec pokoleji Loozack raczej przeżyje brak komentarzy, błedów już nie :) Beeper za klape sie jeszcze niewziąłem dlatego to tak wygląda Quadysz on zeczywiście wisi w powietrzu coś mi sie plane źle ustawił :) mysle nad kolorem foteli i wylkończeń tapicerki i wydaje mi sie że do czarnego czerwony bedzie ok [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 do czarnego czerwony wlasnie albo żółty, choc czerwony do x-plodow pasuje i do \"logo w sumie terz wiec chyba czerwony bedzie najlepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 praca jest git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 cos pieknego, az mi szczeka opadla :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 Jak już pisałem jest naprawdę miodzio ;] czarny jest po prostu piękny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaps Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 no Sikham widze ze coraz lepiej ci te autka wychodza. jak bym prowadzil zaklad tunningowy prace masz u mnie murowana !!! jest ok cwicz dalej pozdro czaps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Listopad 2003 Share Napisano 18 Listopad 2003 o qrcze...żeczywiście czarny wymiata :D Super sikham...nawet powstrzymam się od powiedzenia że materiał na felgach troshke można by podrasowac...ale to tesh chyba kwestia gustu :) pozdrawiam...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 18 Listopad 2003 Share Napisano 18 Listopad 2003 Ale wygląda [wow][wow] Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demawend Napisano 18 Listopad 2003 Share Napisano 18 Listopad 2003 Sikham czarny jest zaje.... super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 18 Listopad 2003 Autor Share Napisano 18 Listopad 2003 dzieki all [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 18 Listopad 2003 Share Napisano 18 Listopad 2003 Czekamy na 2F2F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Listopad 2003 Autor Share Napisano 19 Listopad 2003 ja też [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 30 Listopad 2003 Share Napisano 30 Listopad 2003 Sikham nie obijaj się :]. Wrzucaj już mi tu jakiegoś renderka !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Of cuz moje zdanie sie nie liczy, ale autko czadowe. :) (heh, wlazlem do watku samochodowego i czuje sie jak bialy w afroamerykanskiej dzielnicy ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 DruG brakuje tylko tablicy z napisem I HATE NIGGERS :D i bylby komplet :P hehe ( no offense) ja tez czekam z niecierpliwoscia na updaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 Sikham, do roboty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 6 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2003 żeby niebyło że sie lenie :P powiedzcie czy ten samochód jest proporcjonalny do reszty bo ja tyle patrze na to zdjecia że zgłupiałem :) sorki za wersje skylina na finalnym bedzie tu zwykła wersja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 Trudne pytanie :P Wydaje mi się, że jest dobrze. ps. Fajnie odbija ci się drzewko na karoserii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 6 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2003 dzieki ;) teraz mecze sie z tym zywopłotem po prawej :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 już wiem co mi nie pasuje [jupi] perspektywę auta zmień, tak żeby mu się bardziej du... zwężała :) a najlepiej użyj Camera Match (chociaż ja nigdy tego nie używałem :D) trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 samochodzik full wypas, ale dobrze by było gdybyś po skończeniu zrobił coś innego, nie samymi autami człowiek żyje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 Niektórzy żyją :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 mi ciezko ocenic jak jest nie skonczony model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 hehe :D fajne ale taki woz w takiej okolicy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 MorF, teraz takimi jeżdżą w domach spokojnej starości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 ładne tełko - czym renderowałeś? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 vrayem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demawend Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Bardzo fajne. Tylko gdzie reszta kół ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 ukradli :P ehh widze wszyscy czytają moje posty :( [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demawend Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Ukradli? Z co to za kraj? Bo w Polsce by cały samochów ukradli... :D :P [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 moze zrobisz taka wersje skyline? :) http://www.threedy.com/attachment.php?s=78261d22604efdce8919836266dfc78c&postid=133586 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 tak z tone kurzu sie zebrało :) ale coś tam zrobiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 moje graulacje:D Ale wsadz neony... PLZZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 na neony przyjdzie czas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Nie najgorzej to wygląda:D Większa rozdziałke, ciekawsze ujecie ładniejsze fele (:]) i będzie fajnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Znalazłem sposób na zrobienie świetnego lakieru!! Niestety tylko w XSI :] Odezwij się na gg to pogadamy :) Model ładny, ale nad renderem jeszcze musisz popracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 wszystko cacy ale: - zrob ze jakas scenografie !!!!, te rendery na bialy tle nie sa ciekawe, od jakis samochod co nie zapadnie na flugo w pamiec. - daj inne ujecia kamery, a nie taki w torych momentami wyglada jak \"resorak\" porocz tego wszystko ok, wlasciwie do modelu nie ma sie jak przyczepic (bo i malo widac przez ten lakier). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2004 bawiłem sie scenką kiedyś i wyszło cos takiego jest to bardzooooo testowy render ps. Pozdrowienia dla Artura ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 absolutnie mi sie nie podoba to jak postawiles ten samochod w tej scenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2004 hehe mi też sie niepodoba :] to jest tylko uzmysłowienie że pracuje nad jakąś scenierią ;) zapewniam cie ze w nowym ustawieniu kamery wyglada niebo lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 no ja mysle ze to od taki sobie test :] Noooo jezeli ustawiles kamere tak jak na zdjeciu na ktorym sie wzorujesz (i poprawiles materialy samochodu) to juz moge zlozycz gratulacjie :] ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2004 kamerka napewno jest tak ustawiona ;) a materiały to inna bajka czły czas czajniki są w ruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 zmien lakier(chodzi o ten niebieski bo malo realisyczny. i membrany glosnikow sa za czerwone, nieco przeciemnij je i poprcuj nad lakierem czarnym tez, bo jest resorakowy. ale model ladny.mi sie podoba. za ile taka fura chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2004 Dzieki Saygon z lakierem postaram sie zrobić jakiś lepszy \"za ile taka fura chodzi?\" wiec ok 89 000 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 W tym ustawieniu lakier strasznie dziwne refleksy ma, wydaje mi się, że drzwi odbijają otoczenie mocniej niż pozostała część wozu. Wygląd sceny do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 cos mi jeszcze z lakierem nie gra i szybami. moze wrzuc HDRI? cien jakis taki tez skylightowy i nie powoduje ze samochod stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 model wypasiony :)) znajac zycie scenka tez bedzie fajna... tylko pracuj szybciej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 znalazłem chwilke czasu ( 1 godznie :( ) i wyskrobałem felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Nooo.... Te fele już jakoś wyglądają:] Co to jest to kanciate na desce rozdzielczej? I czemu kawałek spojlera obciąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 to kanciaste to wyświetlacz a jest kańciasty bo msmootha zapomniałem chyba :) na tym wyświetlaczu można sobie właczyć żeby ci pokazywało przeciążenia :D jakie na ciebie działają przy skrecaniu hamowaniu itp :) ustawienie kamery mi sie skopało :) bo to na szybko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi