Napisano 17 Listopad 200321 l Autor a wiec pokoleji Loozack raczej przeżyje brak komentarzy, błedów już nie :) Beeper za klape sie jeszcze niewziąłem dlatego to tak wygląda Quadysz on zeczywiście wisi w powietrzu coś mi sie plane źle ustawił :) mysle nad kolorem foteli i wylkończeń tapicerki i wydaje mi sie że do czarnego czerwony bedzie ok [piwo]
Napisano 17 Listopad 200321 l do czarnego czerwony wlasnie albo żółty, choc czerwony do x-plodow pasuje i do \"logo w sumie terz wiec chyba czerwony bedzie najlepszy :)
Napisano 17 Listopad 200321 l Jak już pisałem jest naprawdę miodzio ;] czarny jest po prostu piękny...
Napisano 17 Listopad 200321 l no Sikham widze ze coraz lepiej ci te autka wychodza. jak bym prowadzil zaklad tunningowy prace masz u mnie murowana !!! jest ok cwicz dalej pozdro czaps
Napisano 18 Listopad 200321 l o qrcze...żeczywiście czarny wymiata :D Super sikham...nawet powstrzymam się od powiedzenia że materiał na felgach troshke można by podrasowac...ale to tesh chyba kwestia gustu :) pozdrawiam...[piwo]
Napisano 1 Grudzień 200321 l Of cuz moje zdanie sie nie liczy, ale autko czadowe. :) (heh, wlazlem do watku samochodowego i czuje sie jak bialy w afroamerykanskiej dzielnicy ;) )
Napisano 2 Grudzień 200321 l DruG brakuje tylko tablicy z napisem I HATE NIGGERS :D i bylby komplet :P hehe ( no offense) ja tez czekam z niecierpliwoscia na updaty...
Napisano 6 Grudzień 200321 l Autor żeby niebyło że sie lenie :P powiedzcie czy ten samochód jest proporcjonalny do reszty bo ja tyle patrze na to zdjecia że zgłupiałem :) sorki za wersje skylina na finalnym bedzie tu zwykła wersja ;)
Napisano 6 Grudzień 200321 l Trudne pytanie :P Wydaje mi się, że jest dobrze. ps. Fajnie odbija ci się drzewko na karoserii.
Napisano 6 Grudzień 200321 l już wiem co mi nie pasuje [jupi] perspektywę auta zmień, tak żeby mu się bardziej du... zwężała :) a najlepiej użyj Camera Match (chociaż ja nigdy tego nie używałem :D) trzymaj się [piwo]
Napisano 6 Grudzień 200321 l samochodzik full wypas, ale dobrze by było gdybyś po skończeniu zrobił coś innego, nie samymi autami człowiek żyje :)
Napisano 13 Grudzień 200321 l Ukradli? Z co to za kraj? Bo w Polsce by cały samochów ukradli... :D :P [piwo]
Napisano 15 Grudzień 200321 l moze zrobisz taka wersje skyline? :) http://www.threedy.com/attachment.php?s=78261d22604efdce8919836266dfc78c&postid=133586
Napisano 8 Styczeń 200421 l Nie najgorzej to wygląda:D Większa rozdziałke, ciekawsze ujecie ładniejsze fele (:]) i będzie fajnie:P
Napisano 8 Styczeń 200421 l Znalazłem sposób na zrobienie świetnego lakieru!! Niestety tylko w XSI :] Odezwij się na gg to pogadamy :) Model ładny, ale nad renderem jeszcze musisz popracować.
Napisano 9 Styczeń 200421 l wszystko cacy ale: - zrob ze jakas scenografie !!!!, te rendery na bialy tle nie sa ciekawe, od jakis samochod co nie zapadnie na flugo w pamiec. - daj inne ujecia kamery, a nie taki w torych momentami wyglada jak \"resorak\" porocz tego wszystko ok, wlasciwie do modelu nie ma sie jak przyczepic (bo i malo widac przez ten lakier). Pozdro
Napisano 9 Styczeń 200421 l Autor bawiłem sie scenką kiedyś i wyszło cos takiego jest to bardzooooo testowy render ps. Pozdrowienia dla Artura ;)
Napisano 9 Styczeń 200421 l Autor hehe mi też sie niepodoba :] to jest tylko uzmysłowienie że pracuje nad jakąś scenierią ;) zapewniam cie ze w nowym ustawieniu kamery wyglada niebo lepiej ;)
Napisano 9 Styczeń 200421 l no ja mysle ze to od taki sobie test :] Noooo jezeli ustawiles kamere tak jak na zdjeciu na ktorym sie wzorujesz (i poprawiles materialy samochodu) to juz moge zlozycz gratulacjie :] ;)...
Napisano 9 Styczeń 200421 l Autor kamerka napewno jest tak ustawiona ;) a materiały to inna bajka czły czas czajniki są w ruchu
Napisano 9 Styczeń 200421 l zmien lakier(chodzi o ten niebieski bo malo realisyczny. i membrany glosnikow sa za czerwone, nieco przeciemnij je i poprcuj nad lakierem czarnym tez, bo jest resorakowy. ale model ladny.mi sie podoba. za ile taka fura chodzi?
Napisano 10 Styczeń 200421 l Autor Dzieki Saygon z lakierem postaram sie zrobić jakiś lepszy \"za ile taka fura chodzi?\" wiec ok 89 000 $
Napisano 10 Styczeń 200421 l W tym ustawieniu lakier strasznie dziwne refleksy ma, wydaje mi się, że drzwi odbijają otoczenie mocniej niż pozostała część wozu. Wygląd sceny do wymiany.
Napisano 11 Styczeń 200421 l cos mi jeszcze z lakierem nie gra i szybami. moze wrzuc HDRI? cien jakis taki tez skylightowy i nie powoduje ze samochod stoi.
Napisano 11 Styczeń 200421 l model wypasiony :)) znajac zycie scenka tez bedzie fajna... tylko pracuj szybciej :P
Napisano 8 Luty 200421 l Nooo.... Te fele już jakoś wyglądają:] Co to jest to kanciate na desce rozdzielczej? I czemu kawałek spojlera obciąłeś?
Napisano 8 Luty 200421 l Autor to kanciaste to wyświetlacz a jest kańciasty bo msmootha zapomniałem chyba :) na tym wyświetlaczu można sobie właczyć żeby ci pokazywało przeciążenia :D jakie na ciebie działają przy skrecaniu hamowaniu itp :) ustawienie kamery mi sie skopało :) bo to na szybko :P