Napisano 13 Wrzesień 200321 l hmm..wrzucę tu to co zrobiłem do teraz... [Edited on 14-9-2003 by sith_LORD]
Napisano 13 Wrzesień 200321 l Autor zaledwie dwa dni..tak powolutku i bez pośpiechu.. i jeszce renderki
Napisano 13 Wrzesień 200321 l Z anatomią to ja do czynienia nie mam, wiec wiele konstruktywnej krytyki nie udziele, ale jak dla mnie to zanosi sie na fotorealim. Wszystko na dobrej drodze. [yes]
Napisano 13 Wrzesień 200321 l bardzo ldna, kojarzy mi sie z twarza ten kobiet z raportu mnijszośc. czekam na wiecej.
Napisano 14 Wrzesień 200321 l baaaaaaaardzo ladnie wymodelowane jedno ale wez porederuj na innym tle od bilaego mnie oczy bola ale model texturka miodzio
Napisano 14 Wrzesień 200321 l Autor ktoś zapytał jak wygląda z polprofilu..oto odpowiedz..niestety nie pociągnąłem dzis jej dalej
Napisano 14 Wrzesień 200321 l czyżby pazzi? ps. cos sie dzieje z czubkiem noska ale dla mnie bomba.... tzn. model... pazzi nie wiem ;)
Napisano 27 Wrzesień 200321 l super , precyzja tekstury ,szok , jesteś niesamowity jako grafik ,brak słów i wykonanie :)
Napisano 29 Wrzesień 200321 l NO to jest to , stary twoje umiejetnosci rozna z renderu na render , imponujes zmi i powiem wiecej jestm gotowy grac przyklad z ciebie , Bravo, praca ma swoje zalety i wady , jak widac piekna twarz ale to narazie tyle reszte zaiste zrobisz z czasem mam nadzieje ?? Dales jakies dziwne spojrzenie swiatla co przeslania p[rawdziwy obraz , i wyglada jak z fantasy :D oczy ladnie dostrojone hmm ale nie realne... to moja opinia , Mam nadzieje ze nie urazilem i wierze ze poproawisz i wykonczysz prace do konca powodzenia :D
Napisano 30 Wrzesień 200321 l Ja bym co najwyżej zwęził nos pomiędzy oczami. Na oczy rzucił by mjeszcze troszkę odbicia. Bo w tej chwili to chyba jest mapowany z otoczenia? Powodzenia Bacry