sith_LORD Napisano 13 Wrzesień 2003 Napisano 13 Wrzesień 2003 hmm..wrzucę tu to co zrobiłem do teraz... [Edited on 14-9-2003 by sith_LORD]
sith_LORD Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Napisano 13 Wrzesień 2003 zaledwie dwa dni..tak powolutku i bez pośpiechu.. i jeszce renderki
VGT Napisano 13 Wrzesień 2003 Napisano 13 Wrzesień 2003 Z anatomią to ja do czynienia nie mam, wiec wiele konstruktywnej krytyki nie udziele, ale jak dla mnie to zanosi sie na fotorealim. Wszystko na dobrej drodze. [yes]
sith_LORD Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Napisano 13 Wrzesień 2003 dzięki...na bierząco staram się robić teksturkę..:)
saygon Napisano 13 Wrzesień 2003 Napisano 13 Wrzesień 2003 bardzo ldna, kojarzy mi sie z twarza ten kobiet z raportu mnijszośc. czekam na wiecej.
MeG Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 baaaaaaaardzo ladnie wymodelowane jedno ale wez porederuj na innym tle od bilaego mnie oczy bola ale model texturka miodzio
sith_LORD Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Napisano 14 Wrzesień 2003 ktoś zapytał jak wygląda z polprofilu..oto odpowiedz..niestety nie pociągnąłem dzis jej dalej
boowa Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 czyżby pazzi? ps. cos sie dzieje z czubkiem noska ale dla mnie bomba.... tzn. model... pazzi nie wiem ;)
Yano Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Bardzo fajne, czysta siatka, ładna teksturka, spoko
DarCon Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 super , precyzja tekstury ,szok , jesteś niesamowity jako grafik ,brak słów i wykonanie :)
SiD Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 NO to jest to , stary twoje umiejetnosci rozna z renderu na render , imponujes zmi i powiem wiecej jestm gotowy grac przyklad z ciebie , Bravo, praca ma swoje zalety i wady , jak widac piekna twarz ale to narazie tyle reszte zaiste zrobisz z czasem mam nadzieje ?? Dales jakies dziwne spojrzenie swiatla co przeslania p[rawdziwy obraz , i wyglada jak z fantasy :D oczy ladnie dostrojone hmm ale nie realne... to moja opinia , Mam nadzieje ze nie urazilem i wierze ze poproawisz i wykonczysz prace do konca powodzenia :D
Bacry Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 Ja bym co najwyżej zwęził nos pomiędzy oczami. Na oczy rzucił by mjeszcze troszkę odbicia. Bo w tej chwili to chyba jest mapowany z otoczenia? Powodzenia Bacry
Rekomendowane odpowiedzi