Master Kiełbaster Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 makumbowaty wyszedł. doczep mu uszy do reszty głowy :P
mt Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 jezeli mial byc realistyczny - nie wyszedl, jak mial byc przerysowany to i tak ma usta nie halo i przyklejone uszy;) ale jakis tam potencjal to ma... pozdr..
Misiop1990 Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 uszy zaraz sie doklei ^^ bo jakos zrobilme sobie przerwe na starcrafta ^^ i troszke zmeczony jestem ^ ^ a nad ustami to jeszce bedzie zcas ;D
XaoC Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Widze że strasznei polubiłeś organikę. Wciąż dajesz dziwn a siatkę:/ Robisz to na zasadzie najpierw oczy i usta a potem reszta? Probowales boxmodelingu? Przejrzyj jak wygladaja siatki innych ludzi. Bo (to tylko moje zdanie) twoje bledy polegaja na tym ze zle ja rozkladasz Powodzenia dalej i dokoncz cos w koncu:) (no ja tez moze kiedys?:D)
goran Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 Nie załamuj się ale coś ci nie wychodzą te usta: teraz wyglądają jak usta ufoludka (nawet kolor się zgadza ;-)) Ucho już prawie dobrze, chociaż wydaje mi się że górna krawędź powinna być nieco bardziej zawinięta w dół. Powodzenia
wizz Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 nad uchem popracuj wiecej bo moim zdaniem to ważny i chyba najtrudniejszy element :)
piotrek Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 Wciąż masz kilka błędów w siatce. Pokaż zbliżenie na nos.
Misiop1990 Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 witam o tej poze ale upgrade musi byc ^^ nie zawiode was ;D hahaha
piotrek Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 Jeśli idzie o siatkę, to pod nosem coś zbyt dużo linii masz. Ale jesli dajez sobie z nimi radę, to niech zostaną. Najważniejszy jest efekt końcowy, nie siatka :) Co właściwie teraz zmieniłeś?
kpulka Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 Powiększ mu usta... Nadaj im aborygeńskich kształtów - będzie pasowało ;) Nie widze tyłu głowy ale wydaje mi się, że nie ma on potylicy :P Z tego co widze po siatce to za dużo zrobiłeś krawędzi u dołu nosa przez co wygląda jakby miał doczepiony
Secator Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 no miniaturce wyglada troche jak Ludwik Dorn :]
Rekomendowane odpowiedzi