Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jezeli mial byc realistyczny - nie wyszedl, jak mial byc przerysowany to i tak ma usta nie halo i przyklejone uszy;) ale jakis tam potencjal to ma...

pozdr..

Napisano
  • Autor

uszy zaraz sie doklei ^^ bo jakos zrobilme sobie przerwe na starcrafta ^^ i troszke zmeczony jestem ^ ^ a nad ustami to jeszce bedzie zcas ;D

Napisano

Widze że strasznei polubiłeś organikę.

Wciąż dajesz dziwn a siatkę:/ Robisz to na zasadzie najpierw oczy i usta a potem reszta?

Probowales boxmodelingu?

Przejrzyj jak wygladaja siatki innych ludzi. Bo (to tylko moje zdanie) twoje bledy polegaja na tym ze zle ja rozkladasz

Powodzenia dalej i dokoncz cos w koncu:) (no ja tez moze kiedys?:D)

Napisano

Nie załamuj się ale coś ci nie wychodzą te usta: teraz wyglądają jak usta ufoludka (nawet kolor się zgadza ;-))

Ucho już prawie dobrze, chociaż wydaje mi się że górna krawędź powinna być nieco bardziej zawinięta w dół.

Powodzenia

Napisano

nad uchem popracuj wiecej bo moim zdaniem to ważny i chyba najtrudniejszy element :)

Napisano

Jeśli idzie o siatkę, to pod nosem coś zbyt dużo linii masz. Ale jesli dajez sobie z nimi radę, to niech zostaną. Najważniejszy jest efekt końcowy, nie siatka :)

Co właściwie teraz zmieniłeś?

Napisano

Powiększ mu usta... Nadaj im aborygeńskich kształtów - będzie pasowało ;)

Nie widze tyłu głowy ale wydaje mi się, że nie ma on potylicy :P

Z tego co widze po siatce to za dużo zrobiłeś krawędzi u dołu nosa przez co wygląda jakby miał doczepiony