wizz Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Śmieszna głowa :P modelowana w modo 201 renderki w maxowym MR. Texturki postaram sie jakieś zrobić :) znaczy to że rewelacji nie będzie :D no i jeszcze http://www.mistrz.jawnet.pl/global_library/set2.jpg Left http://www.mistrz.jawnet.pl/global_library/set3.jpg Front Extra :) teraz możecie szukać bugów w siatce :P Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Fajna główka, szkoda że taka naciągnięta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 o giertych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 wizz-chyba za duzy multipler na grawitacji, bo mu szczena padla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2006 Wepchnołem mu te policzki bo były jakieś takie dziwne :) chyba teraz lepiej wyglada z takimi kościami policzkowymi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 fajnie, czekam na materialy, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 jak juz tam ktos wyzej powiedzial to bedzie mr. Giertych :) czekam na texturki, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 WItaM!! sam wiesz ze jest super!! teraz duzo lepiej z tymi policzkami czekam na cialko ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2006 nielot nie przeginaj z tym ciałkiem :) ja nie jestem taki HC jak ty :D musze odpocząć :) więc texturki są pfff takie są ze prawie ich nie ma :D wyszło coś tak cartoonowo no i bez rewelacji :/ jak sie naucze malować to może coś lepszego dostaniecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 ok ok ok chlopie to jest piekne :D serio mi szczenka na dol poszla ;) pokazuj texturke (nie na modelu) :) calosc malowana recznie czy zjdjecia ?? skoro to twoja tex glowy to czekam na next :D chlopie rzadzisz:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 heh co mogę powiedzieć :] tylko to że czekam na dobry finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2006 nielot jak zwykle przesadzasz , naprawde na tex nie warto patrzeć wiec co najwyżej możesz dostać bonusika na gg :P i chciałbym dodać że to prawdopodobnie ostatni render jaki zrobiłem w modo 201 :/ poprostu tragicznie sie tam pracuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi