Loozack Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 Hello !! Mam do was wszystkich pytanie... czy chcecie aby powstał dział podobny do \"Na luzie...\", jednak w którym będą umieszczane tylko same śmieszne rzeczy, czyli tylko takie, które będą miały na celu poprawić nam humor i umilić atmosferę na forum :) czy może jesteście za tym, aby taki dział nie powstawał gdyż psułoby to \"profesjonalizm\" tej strony ?? Czekam na wasze głosy !! [piwo]
Swietlik Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 Jestem za. Będzie niezła brechta na rozluźnienie się [lol2][lol2][lol2][lol2][lol2]
Loozack Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Napisano 14 Wrzesień 2003 widzę, że narazie zdania są dosyć wyrównane [hmmm]
Sharp Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 mi by sie to podobało ale z drugiej strony takie rozdrabnianie sie robi...za chwile dzial ten dzial humor ktos bedzie chcial podzielic na kawaly o blondynkach, o bacy o czyms tam jeszcze, a te o bladynkach na śmieszne i mniej śmieszne i tak dalej... Ale generalnie jestem za:]
Swietlik Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 I właśnie to może być główny powód dla moderatorów im pewnie wystarczy topick i tyle...
MareG Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 ja na NIE - z pewnoscia sa inne strony do zamieszczania glupkowatych dowcipow... Po prostu nie jestem zwolennikiem tego, co smieszy 90% ludzkosci. (zdanie moje prywatne) pozdr
VGT Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Jestem podobnego zdania, co MareG. Stron o dowcipach jest tysiące, a do rozsyłania najciekawszych linków może służyć e-mail, czy GG, nawet u2u, ale nie forum...
rebuzz Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 sorka loozack ale tez jestem przeciw tworzeniu osobnego dzialu przeznaczonego na potrzeby humoru ..... Polecam ci stronke www.fun.from.hell.pl ... super humorystyczna i wogule.....
Loozack Napisano 17 Wrzesień 2003 Autor Napisano 17 Wrzesień 2003 no cóż, muszę się pogodzić ze zdaniem większości :( respect :) [piwo] P.S. Rebuzz, znam tą stronkę ale dzięki :D polecam ci tą: http://www.rotfl.pl/ ;)
dr Ug Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Pozwolisz wiec, ze zamkne juz ten watek, coby komus do glowy nie przyszlo go wygrzebywac.
Rekomendowane odpowiedzi