Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hello !!

Mam do was wszystkich pytanie... czy chcecie aby powstał dział podobny do \"Na luzie...\", jednak w którym będą umieszczane tylko same śmieszne rzeczy, czyli tylko takie, które będą miały na celu poprawić nam humor i umilić atmosferę na forum :) czy może jesteście za tym, aby taki dział nie powstawał gdyż psułoby to \"profesjonalizm\" tej strony ??

Czekam na wasze głosy !! [piwo]

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jestem za. Będzie niezła brechta na rozluźnienie się

[lol2][lol2][lol2][lol2][lol2]

Napisano

mi by sie to podobało ale z drugiej strony takie rozdrabnianie sie robi...za chwile dzial ten dzial humor ktos bedzie chcial podzielic na kawaly o blondynkach, o bacy o czyms tam jeszcze, a te o bladynkach na śmieszne i mniej śmieszne i tak dalej...

Ale generalnie jestem za:]

Napisano

I właśnie to może być główny powód dla moderatorów im pewnie wystarczy topick i tyle...

Napisano

ja na NIE - z pewnoscia sa inne strony do zamieszczania glupkowatych dowcipow... Po prostu nie jestem zwolennikiem tego, co smieszy 90% ludzkosci.

(zdanie moje prywatne)

pozdr

Napisano

Jestem podobnego zdania, co MareG. Stron o dowcipach jest tysiące, a do rozsyłania najciekawszych linków może służyć e-mail, czy GG, nawet u2u, ale nie forum...

Napisano

sorka loozack ale tez jestem przeciw tworzeniu osobnego dzialu przeznaczonego na potrzeby humoru .....

Polecam ci stronke www.fun.from.hell.pl ... super humorystyczna i wogule.....

Napisano

Pozwolisz wiec, ze zamkne juz ten watek, coby komus do glowy nie przyszlo go wygrzebywac.