Napisano 14 Wrzesień 200321 l Hello !! Mam do was wszystkich pytanie... czy chcecie aby powstał dział podobny do \"Na luzie...\", jednak w którym będą umieszczane tylko same śmieszne rzeczy, czyli tylko takie, które będą miały na celu poprawić nam humor i umilić atmosferę na forum :) czy może jesteście za tym, aby taki dział nie powstawał gdyż psułoby to \"profesjonalizm\" tej strony ?? Czekam na wasze głosy !! [piwo]
Napisano 14 Wrzesień 200321 l Jestem za. Będzie niezła brechta na rozluźnienie się [lol2][lol2][lol2][lol2][lol2]
Napisano 14 Wrzesień 200321 l mi by sie to podobało ale z drugiej strony takie rozdrabnianie sie robi...za chwile dzial ten dzial humor ktos bedzie chcial podzielic na kawaly o blondynkach, o bacy o czyms tam jeszcze, a te o bladynkach na śmieszne i mniej śmieszne i tak dalej... Ale generalnie jestem za:]
Napisano 14 Wrzesień 200321 l I właśnie to może być główny powód dla moderatorów im pewnie wystarczy topick i tyle...
Napisano 15 Wrzesień 200321 l ja na NIE - z pewnoscia sa inne strony do zamieszczania glupkowatych dowcipow... Po prostu nie jestem zwolennikiem tego, co smieszy 90% ludzkosci. (zdanie moje prywatne) pozdr
Napisano 15 Wrzesień 200321 l Jestem podobnego zdania, co MareG. Stron o dowcipach jest tysiące, a do rozsyłania najciekawszych linków może służyć e-mail, czy GG, nawet u2u, ale nie forum...
Napisano 15 Wrzesień 200321 l sorka loozack ale tez jestem przeciw tworzeniu osobnego dzialu przeznaczonego na potrzeby humoru ..... Polecam ci stronke www.fun.from.hell.pl ... super humorystyczna i wogule.....
Napisano 17 Wrzesień 200321 l Autor no cóż, muszę się pogodzić ze zdaniem większości :( respect :) [piwo] P.S. Rebuzz, znam tą stronkę ale dzięki :D polecam ci tą: http://www.rotfl.pl/ ;)
Napisano 17 Wrzesień 200321 l Pozwolisz wiec, ze zamkne juz ten watek, coby komus do glowy nie przyszlo go wygrzebywac.