Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

To mój debiut w dziale WIP(jako krytykowany, nie krytykujący). Po kilku miesięcznej przerwie w 3D, postanowiłem rozgrzać skostniałe paluszki ;) Oto efekty. Wpadłem, na szalony pomysł, aby na moim złomie (PII 233, 320 RAM, GeForce Annihilator 256 Pro !!!, shareware: 3d studio max R3), animować postać. Głowa będzie najgęstszą siatką, w scence, reszta będzie Super Hiper Ultra Mega Low-poly (chyba nie musze pisać dlaczego). Teraz kombinuje, aby jak najmniejszymi środkami, uzyskać jak najciekawszy efekt. Nie chodzi mi o realizm, tylko o to by wyglądało to ciekawie plastycznie. Sama twarz jest już prawie na finiszu , trzeba popracować nad gałkami ocznymi, ale to później. Na razie chce się zająć włosami. Shag Hair odpada, bo nie posiadam wersji na r3, a po za tym chyba długo by się renderowało. Kombinuje ze zwykłymi tekturami na obiektach. Na razie nie wygląda za ciekawie, ale dodam jeszcze kilka tasiemek Nurbs z teksturą kosmyków i mapą przeźroczystości. Jeśli macie jakiś pomysł jak to zrobić, to byłbym wdzięczny za wskazówki.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie przesadziles z tymi zylami przy oku...a poza tym to qll :))

pozdr

Napisano

No ql:) Tez zmarszczki są spoko. Gościu naprawdę ma gębę niewyparzoną[lol] Na takim sprzęcie dasz radę to zrobić:) Fakt, że będzie się cieło, renderingi po 50h itd, ale da radę. Ja mam dokładnie to samo, ale vieporty mam na driverze softwarowym, więc znam ten ból:/ Co do tych włosów, to w sumie chyba mogą być takie. Jak dodasz te tasiemki to będzie git, ale nie mam narazie pomysłu jak to zrobić.

Pozdro[piwo]

Napisano

Bardzo fajny model :). Niepodobają mi się jedynie zmarszczki w poblirzu oczu i tekstura ust.

Napisano

swietne ! klimat ze hey oczyska mi wylazly ! textura mi sie podoba

brawo!

Napisano

ja pierdykam - ale fajny boomek - powinien iść na etykietke \"Bahusa\" rocznik 2003 - - - super pracka - - - bardzo sie mi podoba - - - pozdrowionka

Napisano

Bo była awaria, kiedyś tam i zniknęły wszystkie obrazki z bazy, a autor nie pokusił się o ponowne ich dodanie...