daymon Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Walka z oświetleniem i renderingiem ciąg dalszy. 3ds max ,vray , photoshop Pozdrawiam.
Master Kiełbaster Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Bitwa wygrana, dobrze wypieczone żołnieżu! Jaki czas renderingu?
JunioR Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 bardzo ładny render i swiatełko, tylko nie wiem na czym stoi lampka koło łózka.
erwin Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 no wlasnie, ta lamka jakos dziwnie wyglada. wg. mnie to jest lampka przykrecona do sciany, przynajmniej tak wyglada :]
tigerjap Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 szkoda, ze taka mała rozdzielka, daj 2x większą =] bo ładny obrazek A ta szafka pod oknami ma uchwyty, czy otwiera się ją zębami? :] Szkoda, ze nie ma nieba za oknem, chyba apokalipsa się zbliża ;)
daymon Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Napisano 31 Lipiec 2006 Dzięki za komentarze. Czas renderingu...aż strach pisać 15h. Lampka koło łóżka przykręcona jest do sciany. Pozdrawiam.
tigerjap Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 pokaż siatkę A i drzwi się zamyka (nie nauczyli)? :)
SWRSC Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 render łądny, ale troszke pomieszane style: medernistyczna szafeczka pod oknem i klasyczna komoda
TORCIK Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Mi również się poddasze podoba i rendering ładny. Ale Zed z Pixel must die zrobił taką samą wizke i brał modele od EVERMOTION. Widać, że wzorowałeś się na tym bo wszystko u Ciebie identycznie wygląda. (to tylko tak na marginesie) :P
arch515 Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Widzę, że TORCIK mnie ubiegł z to drobną uwaga!! Identycznie to znaczy nie tak identycznie wiadomo nie musze chyba pisać, która lepsza,co prawda efekt przyjemny, choć jak dla mnie za mało detalu( pierdoły) panele położyłeś a listwy to gdzie?!:) Brak nieba działa na nie korzyść tej sceny,co tam będę pisał stać cię na więcej a czas renderingu to masakra!! Mi jak dochodzi do 10g to jestem załamany
daymon Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Napisano 31 Lipiec 2006 Dzieki ponownie za komentarze. To prawda , wzorowałem się na pracy z "pixel must die" Niestety jak się nie posiada "maszyny" to trzeba spokojnie czekać :) Co do widoku za oknem to myśle ,że może troche przesadziłem ale "przepalony" musi być troche. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi